Alt skal fungere

13. november 2005

Til redaktionen

Holstebro, 13. november 2005

Vi e-mailer pressestof for OurWorld A/S, som er et nyt rejsebureau, der har specialiseret sig i grupperejser til oversøiske destinationer.
Se mere på www.ourworld.dk

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt OurWorld A/S, indehaver Christian Weis Jensen, tlf. 9742 5040.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Alt skal fungere

Rejsebureauet OurWorld har specialiseret sig i grupperejser til oversøiske destinationer.

Det er kun ganske få gange i livet, at grupper af bekendte vælger at tage på oversøisk ferie eller erhvervsrejse. Derfor er det utroligt vigtigt, at alt er tilrettelagt ned til mindste detalje, så deltagernes krav og behov bliver opfyldt.
Derfor er den personlige kontakt med kunderne afgørende for det Holstebro-baserede rejsebureau OurWorld A/S, der er specialist i at arrangere grupperejser til oversøiske destinationer.
– Vores erfaring med grupperejser til oversøiske rejsemål sikrer gruppen, at alle praktiske forhold før, under og efter rejsen er kontrolleret. På en rejse til oversøiske destinationer mener vi, det er vigtigt at sikre en ordentlig gennemgang af rejsen før afgang, så alle deltagere har fået mere og andet end blot en rejsebeskrivelse og en faktura, fortæller Christian Weis Jensen, Jacob Riis og Søren Riis, der ejer OurWorld A/S.
Rejsebureauet, der har kunder i hele Danmark, ser det som en stor fordel at rejse i grupper, for så har man bagefter nogle at dele glæden og oplevelserne med.
– Vi tror, mange vælger en grupperejse, fordi det er trygt og bekvemt at rejse sammen, og at alle arrangementer er arrangeret og bestilt på forhånd, så man kun skal koncentrere sig om at opleve. Desuden informerer vore rejseledere om de ting, man ellers skulle læse tykke bøger for at tilegne sig. Endelig ved vi, at der knyttes mange bekendtskaber og især venskaber på grupperejser, siger Christian Weis Jensen.

Fakta

Når det drejer sig om rejser for organisationer, foreninger eller medier, er det ofte en enkelt person, der står med en stor arbejdsbyrde.
Derfor tilbyder OurWorld A/S gratis at stille sin ekspertise til rådighed med:

* Personligt møde på din adresse omkring rejsen
* Informationsmøder for interesserede
* VEKTA møde (Vi Er Klar Til Afrejse) ca. 1 måned før afrejse for tilmeldte deltagere
* Evt. rejseleder med på turen. Ellers kan vi tilbyde hjælp ved check in i afrejselufthavn
* Alle tilmeldingsblanketter, fakturering til hver enkelt rejsedeltager mv. laves af OurWorld
* VEHI møde (Vi Er Hjemme Igen) ca. 1 måned efter hjemrejse indbydes til ”bytte billeder” og hygge med øvrige deltagere.

Alle pressemeddelelser om: