Så er badet klar!

4. september 2005

Til redaktionen

Holstebro, 4. september 2005

Vi e-mailer pressestof for Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S.
I weekenden 10. – 11. september holder alle deres forhandlere åbent hus, hvor de vil præsenterer det nye badkatalog og nogle af de mange spændende måder at indrette husets centrale oase på.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, marketingchef Margrete Møller Sørensen, tlf. 9743 5200.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Så er badet klar!

Nyt badkatalog vil få tænderne til at løbe i vand hos alle, der overvejer at indrette nyt badeværelse.

Danmarks største køkkenproducent, Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, er også specialist i at udvikle utraditionelle badmiljøer, der er velegnet til både dem, der har god plads, og dem, der kun har et lille rum til rådighed.
Derfor lancerer koncernen nu for første gang et badkatalog, der kan få tænderne til at løbe i vand hos alle, der overvejer at indrette nyt badeværelse. Kataloget, der er trykt både på dansk og engelsk, sætter fokus på det personlige velvære og gør meget ud af, at badeværelset er det sted, hvor man kan pusle om sig selv.
Alle har hver deres mening om, hvordan deres badeværelse skal indrettes, men alle er også enige om, at det skal være en oase for både krop og sjæl. Det er det, Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S har taget udgangspunkt i – og det er den type badmiljøer, det nye katalog viser.

Kom til ”åbent bad”

Forhandlerne inviterer derfor til ”åbent bad” i weekenden 10.-11. september, hvor de er parate til at præsentere det nye badkatalog og nogle af de mange spændende måder at indrette husets centrale oase på.
I det nye katalog er der f.eks. vist badmiljøer, som enhver teenager vil elske. Der er badeværelser beregnet til børnefamilierne, og der er indretninger med plads til, at flere i familien kan hygge sig på samme tid. Nogle af badmiljøerne kan minde om en stue, andre er børnevenligt praktiske, og så viser koncernen et smukt og udfordrende bud på et utraditionelt badeværelse…

Få drømmen opfyldt

Inspirationen er mangfoldig, og hos forhandlerne kan man få gode råd om, hvad der passer til de krav, man har med hensyn til plads og indretning. Det koster ikke noget.
Og så har Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S den holdning, at alle kan få deres drøm opfyldt, både når det gælder køkkener og badmiljøer fyldt med velvære. Koncernen ser ikke begrænsninger, kun gode personlige løsninger.

Alle pressemeddelelser om: