Her kan du tilberede sommermaden i det fri

22. juli 2005

Til redaktionen

Holstebro, 22. juli 2005

Vi sender pressestof for Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, som nu også kan opfylde drømmen om et udekøkken. Udekøkkenet er udviklet af virksomheden Next Baze og er modulopbygget.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, marketingchef Margrete Møller Sørensen, tlf. 9743 5200.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Her kan du tilberede sommermaden i det fri

 

Sommertid er udendørs hyggetid og herlig grillmad på terrassen!
Sådan har det i hvert fald været i mange år, men efterhånden vælger flere og flere at udbygge grillen med et udekøkken, så familie og venner i fællesskab kan tilberede hele måltidet i det fri.
Tvis Køkkener kan opfylde drømmen om at flytte madlavningen uden for, så man kan nyde vejret, mens man rumsterer med potter, pander og grillspyd. Det sker med et udekøkken, som er designet til at passe ind i ethvert miljø, hvad enten der er tale om bondehusidyl eller en moderne villa.
Det er virksomheden Next Baze, som har udviklet udekøkkenet. Det er modulopbygget, så man kan vælge, om man både vil have køkkenbord med vask, gasblus og plads til kuglegrill, eller om man vil nøjes med færre elementer.
– Udekøkkener bliver mere og mere udbredte, fordi der er en anden hygge ved at kunne lave alting uden for sammen med resten af familien, frem for at nogen passer grillen, mens andre ordner resten inde i køkkenet. Det er også en fordel, at hvis man selv har krydderurter og kartofler i haven, bliver madlavningen til en totaloplevelse. Det er da mad fra jord til bord, siger adm. direktør Benny Møller, Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S.
Next Baze har arbejdet målrettet med design og funktionalitet. Der er gjort flittig brug af rustfrit stål og aluminium, og til understellet leveres løse plader i granit og teak, som man kan kombineres efter ønske og behov.
En smart detalje er et click-on beslag til kuglegrillen, og desuden introducerer Next Baze et nyt gasblus med et brændersystem, der ikke tidligere er set på markedet.

Alle pressemeddelelser om: