Erfaring og nye idéer er guld værd

4. juli 2005

Til redaktionen

Holstebro, 4. juli 2005

Vi e-mailer pressestof for arkitektfirmaerne Overgaard og Danielsen A/S i Ikast og Tegnestuen i Skjern, som har fusioneret og er blevet til ArkitektPartner.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt ArkitektPartner, Jesper Sand Danielsen, tlf. 9661 2200 eller direkte tlf. 9661 2202.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

To arkitektfirmaer fusionerer:

Erfaring og nye idéer er guld værd

 

Det er guld værd for ethvert firma at have erfarne medarbejdere, der samtidig er i stand til at tænke i nye baner og omsætte idéerne til virkelighed.
Og det er lige netop den styrke, som fusionen mellem arkitektfirmaerne Overgaard og Danielsen A/S i Ikast og Tegnestuen i Skjern vil føre til i det nye firma ArkitektPartner. Ikast-firmaet har haft 40 års jubilæum, mens Skjern-firmaet har været med i over 20 år, så det er to velkonsoliderede og erfarne firmaer, der forener den faglige ekspertise.
– Vi kan nu drage nytte af hinandens viden og nytænkning, og derved vil vi stå endnu stærkere i den stigende konkurrence. Det nye firma er baseret på nøgleordene tillid, åbenhed og engagement, og vi vil gerne signalere, at vi er en samarbejdspartner, der er parat til at dele sin viden med andre, lyder det fra ArkitektPartners ledelse, der består af Knud Sonne Andersen, Jesper Sand Danielsen, Henrik Skov Nielsen, John Lindbech og Flemming Trankjær.
Grundlæggeren af Tegnestuen i Skjern, Peer Aagaard, og den tidligere partner i Overgaard og Danielsen i Ikast, John Danielsen, fortsætter som seniorkonsulenter i henholdsvis Skjern og Ikast.
Det nye arkitektfirma har afdelinger i både Ikast, Skjern og København, og det beskæftiger i alt 18 personer.
– Med sammenlægningen er vi begyndt på en ny æra. Vort mål er at være trendsættende ved hjælp af udvikling og design. Det kræver, at vi tilpasser firmaet tidens strømninger, og det kan kun ske ved at skabe æstetiske, kreative og tidssvarende idéer til både nybyggeri og renoveringsopgaver, fastslår ledelsen.

Alle pressemeddelelser om: