Sådan får man respekt!

12. april 2005

Til redaktionen

Holstebro, 12. april 2005

Vi e-mailer pressestof for Danske Tagdækkermestres Brancheforening, som har den bedste garantifond på markedet. Den giver kunderne 10 års garanti på det udførte arbejde.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved DTB.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt DTB’s formand Palle Nyholm Thomsen, tlf. 9842 5306 eller 4033 5677.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Sådan får man respekt!

Danske Tagdækkermestres Brancheforening har den bedste garantifond på markedet.

Respekten for danske tagdækkermestres håndværk er nu så stor, at flere og flere vælger tagpap til både offentlige og private byggerier.
En stor del af æren for det har Danske Tagdækkermestres Brancheforening, der i 30 år har kæmpet for at bevise, at tagdækning er en opgave for erfarne specialister. Missionen er lykkedes, og brancheforeningen kan med tilfredshed konstatere, at det i over 10 år ikke har været nødvendigt at udbetale en krone i erstatning fra foreningens garantifond.
– Det kræver langt mere end en gasbrænder, en rulle tagpap og gode hensigter at blive optaget som medlem af Danske Tagdækkermestres Brancheforening. Firmaerne skal kunne dokumentere, at de har den nødvendige specialuddannelse, erfaring og økonomi, og de skal være indstillet på at stå ved det, de lover kunderne, understreger brancheforeningens formand, tagdækkermester Palle Nyholm Thomsen fra Frederikshavn.

Den bedste garanti

I dag er 22 tagdækkerfirmaer fra hele landet medlemmer af brancheforeningen og er dermed inde under den garantifond, der giver kunderne 10 års garanti på medlemmernes arbejde.
– Vores 25 år gamle garantifond er den bedste og mest sikre på markedet. Fonden beskytter vore kunder og er deres sikkerhed for, at de får den vare, de har bestilt. I dag har fonden en egenkapital på over 10 mio. kr., fortæller Palle Nyholm Thomsen.

Positiv udvikling

Han er i det hele taget stolt over, at de værdier, som brancheforeningen i sin tid blev bygget op på, har vist sig at være langtidsholdbare.
– Vores holdning til professionelt håndværk, specialviden, erfaring og garanti har ført tagbranchen ind i en positiv udvikling, og det har gjort os til en attraktiv samarbejdspartner. Vore medlemmer sidder på en stadig større del af markedet, og det niveau vil vi bevare og gerne udbygge, tilføjer formanden for Danske Tagdækkermestres Brancheforening.