En stor trussel

10. marts 2005

Til redaktionen

Holstebro, 10. marts 2005

Vi sender pressestof for Sika Footwear A/S, som er specialist i sikkerhedsfodtøj til professionelle brugere og forhandler bl.a. de hollandske Purofort®-støvler.

Tekst og fotos fra Sika Footwear A/S.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Sika Footwear A/S, marketingansvarlig Pia Juul Jensen,
tlf. 9721 1911.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

En stor trussel

 

Skride- og faldulykker er den store trussel på de europæiske arbejdspladser inden for nærings- og nydelsesmiddelindustrien.
Undersøgelser i Storbritannien viser, at skride- og faldulykker udgør 37 procent af alle arbejdsskader. Det betyder, at der sker en skride- eller faldulykke hvert tredje minut. Omkostningerne ved ulykkerne er 980 millioner Euro om året, og det viser sig, at de fleste ulykker kunne være undgået.
Inden for nærings- og nydelsesmiddelindustrien i Europa er otte procent af de ansatte borte fra deres arbejde mindst tre dage hvert år på grund af skader på arbejdspladsen.
Løsningen på at imødegå skride- og faldulykker er imidlertid lige så enkel, som den er effektiv: Brug skridhæmmende sikkerhedsfodtøj.
Herning-virksomheden Sika Footwear A/S er specialist i sikkerhedsfodtøj til professionelle brugere og forhandler bl.a. de hollandske Purofort®-støvler. Polyurethane-skum med millioner af luftbobler gør støvlerne lette, fleksible, isolerende og slidstærke, og de holder dobbelt så længe som almindelige sikkerhedsstøvler. Dertil kommer, at de er forsynet med en unik skridsikker sål.

Alle pressemeddelelser om: