Kostpiloterne stormer frem

21. februar 2005

Til redaktionen

Holstebro, 21. februar 2005

Vi e-mailer pressestof for Hover Sundhedshøjskole ved Ringkøbing, som har stor succes med deres e-læring uddannelse – kostpiloten.
Læs mere på: www.hshs.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul, Tilsted Communication.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Hover Sundhedshøjskole, leder Søren Vestergaard, tlf. 9734 8800.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Kostpiloterne stormer frem

 

Interessen for sund kost eksploderer nærmest i disse år.
Et klokkeklart eksempel på det er, at Hover Sundhedshøjskoles nye e-læring uddannelse – kostpiloten – har taget danskerne med storm. Flere end 100 kursister har på mindre end to måneder meldt sig til den nye online-uddannelse.
– I vores vækstplan havde vi skønnet, at vi ville uddanne 100 danske kostpiloter i løbet af hele 2005, men nu er målet nået på mindre end to måneder. Det er jo ganske fantastisk. Derfor har vi valgt at stile højere for 2005, og vi mener, det vil være muligt at uddanne 500 kostpiloter i løbet af året, siger lederen af Hover Sundhedshøjskole, Søren Vestergaard.
Kostpilotuddannelsen er en e-læring diplomuddannelse, og det kræver ingen forudgående kundskaber at tage uddannelsen. Den er tænkt som en appetitvækker til et nyt liv i sundhed.
Kostpilotuddannelsen er en enkel vej til større viden om sund kost og ernæring og giver – udover en solid og veldokumenteret teoretisk viden om emnet – kursisterne en række praktiske redskaber, så de kan bruge teorierne i hjemmet.
Den lille Hover Sundhedshøjskole i Vestjylland er kendt for brugen af e-læring i sine uddannelser. Højskolen er mest kendt for den populære kostvejlederuddannelse, som skolen etablerede i 1995.

Alle pressemeddelelser om: