Få hjælp til bogholderiet

15. februar 2005

Til redaktionen

Holstebro, 15. februar 2005

Vi e-mailer pressestof for Krøyer Pedersen, Statsautoriserede Revisorer I/S i Holstebro og Struer.
De tilbyder iværksættere og medhjælpende ægtefæller et gratis grundkursus i bogholderi.

Tekst ved journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere oplysninger kontakt Krøyer Pedersen, Statsautoriserede Revisorer I/S, medejer Ib Frederiksen, tlf. 9684 2000.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Få hjælp til bogholderiet

 

Adskillige iværksættere og mange medhjælpende ægtefæller i mindre firmaer kan nikke genkendende til situationen: Efter arbejdstid eller i weekenden sidder de i timevis og prøver at få løn, moms, afgifter, bogføring og regnskaber til at gå op i en højere enhed.
Dem vil det statsautoriserede revisorfirma Krøyer Pedersen i Holstebro og Struer nu komme til hjælp med et gratis grundkursus i bogholderi. Kurset finder sted mandag den 7. marts på kontoret i Holstebro, og der er tilmelding senest tirsdag den 1. marts.
– Idéen med kurset er at forsyne folk med nogle grundlæggende redskaber, så de både kan få et bedre overblik over den økonomiske udvikling og spare unødvendige udgifter til revisorhjælp. Vi skal overholde bogføringsloven, og jo mere afstemte regnskaber, vi modtager, des kortere tid skal vi bruge på at bearbejde dem, siger kursusleder Jette Kragballe og medindehaver af Krøyer Pedersen, Ib Frederiksen.
Kurset sætter bl.a. fokus på at få større udbytte af periodebalancerne, afstemnings- og periodiseringsrutiner og de mest almindelige faldgruber i moms- og afgiftsreglerne.
– Vi vil gerne hjælpe folk med dels at spare tid på bogholderiet og samtidig få et bedre overblik over deres virksomhed. Folk får i øvrigt mulighed for via vores hjemmeside på internettet at downloade de afstemningsskemaer, vi selv bruger i det daglige arbejde, tilføjer Jette Kragballe og Ib Frederiksen.
Revisionsfirmaet vil desuden præsentere et tilbud om et nyt webbaseret bogføringssystem. Med systemet er man online med revisor og skal ikke investere i software, backup mv.