Flere kartofler på spisebordet, tak!

14. februar 2005

Til redaktionen

Holstebro, 14. februar 2005

Vi e-mailer pressestof for Dansk Kartoffelproducent-forening, som torsdag 17. februar holder generalforsamling i Sunds ved Herning.
Vi vedlægger dagens program.
Alle er velkomne.

Tekst ved journalist Flemming Hove.

Yderligere oplysninger kontakt Dansk Kartoffelproducent-forening, formand Kristian Kristensen, tlf. 7529 2257 eller 2122 6725.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Flere kartofler på spisebordet, tak!

 

Der venter kartoffelbranchen et stort og krævende arbejde med at få danskerne til at spise flere kartofler. Derfor glæder branchen sig over, at en gruppe handelsskoleelever fra Ikast er kommet med forslag til en bedre og mere direkte markedsføring.
Når Dansk Kartoffelproducent-forening torsdag den 17. februar har generalforsamling i Sunds, vil handelsskoleeleverne blive honoreret for deres arbejde med en præmie på 15.000 kr. Den kontante præmie vil blive overrakt af håndboldlandsholdsspilleren Rikke Nielsen fra Aalborg DH.
Handelsskoleelevernes arbejde med at markedsføre kartofler er foregået efter oplæg fra kvinden bag den populære ”Kartoflens Hjemmeside”, planteavlslærer Anne Eriksen fra Grindsted Landbo- og Husholdningsskole. Initiativet er sponsoreret af Dansk Kartoffelproducent-forening i samarbejde med Kartoffelafgiftsfonden.
– Vi er tvunget til at gøre noget ved markedsføringen af vore kartofler, og det kræver, at vi forholder os til, hvad forbrugerne vil have. Derfor kan prisopgaven blive et vigtigt redskab for os, siger formanden for kartoffelproducent-foreningen, Kristian Kristensen.
På generalforsamlingen vil den innovative produktions- og pakkevirksomhed GN Foods, der udvikler og pakker convenience food, i øvrigt blive præsenteret, og under frokosten vil der være smagsprøver.

Dagens Program:

Kl. 10.30:
Indlæg ved adm. direkør Tom Soling, G-Kartofler og salgs- og marketingdirektør Ulrik Gylling, GN Foods.
Ulrik Gylling vil fortælle om virksomheden GN Foods, som er en innovativ produktions- og pakkevirksomhed, der udvikler og pakker conveniance food.

Tom Soling vil fortælle om baggrunden for at G-Kartofler har købt 50% af GN Foods.

Kl. 11.30:
Overrækkelse af vinderen af markedsføringskonkurrencen “Sælg kartoflen”. Præmien på de 15.000 kr. overrækkes af håndboldspiller på det danske kvindelandshold, Rikke Nielsen fra Aalborg DH.
Derefter overrækkelse af Ruth og Nordestgaard Jespersens vandrepokal.

Kl. 12.00:
Frokost med kartoffelspecialiteter fra GN Foods. Kokken på Restaurant Søgården vil fortælle lidt om de forskellige frokostretter.
Vært ved frokosten er GN Foods og Syngenta Crop Protection A/S

Kl. 13.00:
Generalforsamling og kaffe
Dagsorden:
1. Valg af dirigent og stemmetællere
2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år og godkendelse heraf.
3. Regnskab fremlægges til godkendelse
4. Valg af medlemmer til bestyrelse samt 2 suppleanter.
På valg til bestyrelsen er: Kristian Kristensen, Skovlund, Fritz Hermann, Karup, Per Christian Frandsen, Bjerringbro og Hans Ebbe Larsen, Idom.
5. Valg af revisor.
På valg er Johan Mikkelsen og Jens Peter Larsen.
6. Fastsættelse af kontingent for 2005.
7. Evt. vedtægtsændring.
8. Behandling af indkomne forslag.
9. Eventuelt.

 

 

Alle pressemeddelelser om: