Professionelle folk stiller skrappe krav

30. januar 2005

Til redaktionen

Holstebro, 30. januar 2005

Vi sender pressestof for Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, som har et godt samarbejde med tømrermestrene over hele landet.
Der er udtalelse fra tømrermester Jan Sloth Jørgensen, Århus.

Tekst af journalist Flemming Hove
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst og fotos findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer kontakt Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, marketingchef Margrete Møller Sørensen, tlf. 97 43 52 00.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Specialisten vil have glade slutkunder:

Professionelle folk stiller skrappe krav

 

Håndværkere, der udfører deres arbejde professionelt, kan tillade sig at stille de samme skrappe krav til de leverandører, de samarbejder med.
Den type håndværkere er både mester selv og hans medarbejdere i Jan Sloth Jørgensen Tømrer- og Snedkerfirma A/S i Århus.
– Vi vil have varer, som er komplette, når vi modtager dem fra vore leverandører. Materialerne skal f.eks. være pakket ordentlig ind, så der ikke mangler noget. Det er vigtigt for os at have indflydelse på produkterne, så vi kan stå inde for dem. Det drejer sig jo om at stå med en slutkunde, der er glad, og som har fået en positiv totaloplevelse, siger Jan Sloth Jørgensen, der optræder i Tvis Køkkeners nye katalog som specialist.
Og han lægger ikke skjul på, at Tvis Køkkener lever hundrede procent op til kravene. Bl.a. er han utrolig glad for leveringssikkerheden og den service, som hans samarbejdspartnere – Galten Tømmerhandel og Inforum i Herning – altid giver.
– Vi monterer 100-200 køkkener om året, og der skal ikke herske tvivl om, at jeg er ”gennemsyret Tvis-mand”. Det er gode og fornuftige køkkener, hvor kvalitet og pris går hånd i hånd. Produkterne er gode at arbejde med, og de er produceret sådan, at vi selv kan lave en alternativ løsning, hvis der opstår noget uforudset under monteringen, siger Jan Sloth Jørgensen, der gerne selv opmåler de fleste køkkener og giver kunderne et visuelt overblik over mulighederne.

Alle pressemeddelelser om: