Nemt køkken at arbejde med

30. januar 2005

Til redaktionen

Holstebro, 30. januar 2005

Vi sender pressestof for Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, som har et godt samarbejde med tømrermestrene over hele landet.
Der er udtalelse fra tømrermester Martin Nielsen, Hvilsom ved Hobro.

Tekst af journalist Flemming Hove
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst og fotos findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer kontakt Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, marketingchef Margrete Møller Sørensen, tlf. 97 43 52 00.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Specialisten er ikke i tvivl:

Nemt køkken at arbejde med

 

Når tømrermester Martin Nielsen fra Hvilsom Tømrer- og Snedkerforretning ved Hobro skal forklare, hvorfor han anbefaler sine kunder at købe Tvis Køkkener, nævner han fire gode grunde, der har stor betydning for hans egen indsats.
Service, kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser.
– Vi bruger Tvis Køkkeners forhandler Arnold D. i Møldrup, og vi har et godt samarbejdet med deres dygtige konsulenter. Som håndværkere får vi altid en god behandling, og det betyder meget for os, at konsulenterne er hurtige til at følge op på tingene, hvis vi støder på et problem. Det kan f.eks. være, at der kræves noget specielt ved inddækninger af installationer. Så er de hurtige til at komme med en simpel og funktionel løsning, siger han.
Martin Nielsen optræder i Tvis Køkkeners nye katalog som specialist, og han roser virksomheden for at lave et godt produkt, der altid bliver leveret til den tid, der er aftalt.
– Produkterne er nemme at arbejde med, og hvis der for en sjælden gangs skyld skulle være en mangel, afhjælper køkkenkonsulenterne problemet med det samme. På den måde kan vi få afsluttet sagen og stå tilbage med en tilfreds kunde, siger han.

Alle pressemeddelelser om: