Generationsskifte hos Westpack A/S

22. december 2004

Til redaktionen

Holstebro, 22. december 2004

Vi e-mailer hermed pressestof for Westpack A/S i Holstebro, som ved årsskiftet fuldfører et generationsskifte.

Tekst ved journalist Flemming Hove
Tekst må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Pressestoffet findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Westpack A/S, direktør Søren Skou Mogensen, tlf. 2488 8111.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Generationsskifte hos Westpack A/S

 

Virksomheden Westpack A/S i Holstebro fuldfører ved årsskiftet det generationsskifte, som har været undervejs siden efteråret 2001.
Den nuværende administrerende direktør, Bent Skou Mogensen, overlader pr. 1. januar 2005 ledelsen af virksomheden til sønnerne Ole Buhl Mogensen og Søren Skou Mogensen, der i 2001 hver købte en tredjedel af aktierne.
Generationsskiftet betyder, at Ole Buhl Mogensen bliver administrerende direktør, mens Søren Skou Mogensen bliver direktør. Selv fortsætter Bent Skou Mogensen i virksomheden som fabrikant med al den faglige erfaring, han har opsamlet i årenes løb.
Formålet med det glidende generationsskifte er først og fremmest at sikre virksomheden, så Westpack også i fremtiden forbliver den bedste til at udvikle, fremstille og sælge emballage i plast til smykkebranchen på udvalgte markedsområder.
Udover de ledelsesmæssige ændringer har et nyt virksomhedsbyggeri skabt endnu bedre betingelser for produktion af kvalitetsvarer, leveringssikkerhed og bedre konkurrenceevne gennem øget automatisering.

Forretningsgrundlag

Westpack A/S udvikler, markedsfører og sælger kvalitetsemballager og -tilbehør til smykker, ure og andre beslægtede produkter.
Westpack producerer selv de former for emballager og tilbehør, der kan fremstilles automatisk og til konkurrencedygtige priser. De øvrige produkter indkøbes hos gode og loyale underleverandører, der lever op til virksomhedens pris-, kvalitets- og serviceniveau.

Alle pressemeddelelser om: