Et køkken skal laves individuelt

21. december 2004

Til redaktionen

Holstebro, 21. december 2004

Vi sender pressestof for Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, som i weekenden
8.-9. januar 2005 inviterer alle interesserede til åbent hus hos forhandlerne rundt om i landet.

Tekst af journalist Flemming Hove
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt Tvis Køkkener og Garderobeskabe A/S, marketingchef Margrete Møller Sørensen, tlf. 2531 0862.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Det sætter specialisten pris på:

Et køkken skal laves individuelt

Service, kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser kendetegner Tvis Køkkener.

Køkkenet er hjemmets hyggelige oase. Derfor skal det have sjæl og charme, samtidig med at det er en praktisk og funktionel arbejdsplads.
Og det kan ifølge tømrermester Lars Boe Johansen, Boe Byg fra Varde kun gå op i en højere enhed, hvis køkkenet er individuelt tilpasset kundens behov og de fysiske rammer. Derfor tøver han heller ikke med at anbefale Tvis Køkkener, fordi virksomheden er specialist i at producere lige præcis det køkken, kunden ønsker.
– Når jeg har talt med kunden og fået at vide, hvor f.eks. vask og komfur skal være, måler jeg køkkenet op, kigger efter, om der skal specialskabe til og sender informationerne til min lokale forhandler af Tvis Køkkener. De laver en farvelagt forhåndstegning, som jeg har få timer efter. Så kan kunden med det samme vælge de personlige ting som låger, hængsler osv. I dag er det nemlig sådan, at når først man har besluttet sig for et nyt køkken, skal det gå stærkt. Det er her og nu, og derfor er det nødvendigt at være på forkant med tegninger og priser, fortæller Lars Boe Johansen.

Nyt katalog

I forbindelse med Tvis Køkkeners nye kataloger med fokus på køkkener og garderober nævner Lars Boe Johansen som specialist fire ting, der skinner igennem hans samarbejde med køkkenvirksomheden: Service, kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser.
– Det er altid vigtigt, at alle elementer er leveret, når vi skal i gang med at sætte et køkken op, og det er de stort set altid. Hvis der skulle mangle en enkelt ting, er vi blevet informeret på forhånd, og så kommer det lynhurtigt derefter. Jeg ser det som en stor fordel, at soklerne er samlet på fabrikken, for det sparer tid og penge, og det er også en fordel, at hvis vi på stedet skal lave en specialløsning omkring nogle installationer, kan vi altid hente råd fra Tvis Køkkeners konsulenter, siger han.

Alle pressemeddelelser om: