Tagdækker-firma overtager tagcenter

17. december 2004

Til redaktionen

Holstebro, 17. december 2004

Vi fremsender hermed pressestof om tagdækkerfirmaet KN Tagdækning A/S i Humlum ved Struer, som pr. 1. januar 2005 overtager Phønix Tag Midt-Vest i Sørvad mellem Holstebro og Herning.

Tekst ved journalist Flemming Hove
Fotos ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til KN Tagdækning, Kaj Nygaard, tlf. 2142 1733 eller Kuno Nygaard, tlf. 2142 1933.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Tagdækker-firma overtager tagcenter

 

KN Tagdækning A/S i Humlum styrker nu sin position yderligere.
Det sker, når tagdækkerfirmaet pr. 1. januar 2005 overtager Phønix Tag Midt-Vest i Sørvad mellem Holstebro og Herning.
Efter overtagelsen bliver Sørvad-firmaet til et selvstændigt aktieselskab med navnet Phønix Tag Midt-Vest A/S, men ellers sker der ikke de store ændringer. Virksomheden og dens 22 medarbejdere fortsætter som hidtil, og firmaet skal fortsat løse såvel store som små opgaver i form af nye tagdækninger, renoveringer og reparationer.
– Med overtagelsen bliver KN Tagdækning styrket både strategisk og positionsmæssigt i det regionale område. Vi vil få et endnu stærkere fodfæste i det midt- og vestjyske, hvor vi i fællesskab vil kunne give vore kunder en endnu bedre service. Samtidig betyder overtagelsen, at vi får en ny stab af dygtige medarbejdere, som passer ind i vor udvikling som virksomhed, siger tagdækkermestrene Kaj og Kuno Nygaard og tilføjer, at Phønix Tag Midt-Vest A/S og KN Tagdækning i det daglige skal fungere som to selvstændige firmaer.

Facts

KN Tagdækning, der beskæftiger ca. 50 medarbejdere, løser opgaver over hele landet og i store dele af Norden, herunder også i Grønland og på Færøerne.
Firmaet har siden 1976 gennemgået en stor udvikling og er i dag et højteknologisk tagdækkerfirma med speciale i “husets femte facade” med afdelinger i både Humlum, Holstebro, Thisted, Sønderjylland og snart også i Sørvad.

Alle pressemeddelelser om: