Barberen i Sevilla

12. november 2004

Til redaktionen

Holstebro, 12. november 2004

Vi e-mailer pressestof vedr. Musikdramatisk Teater, som i næste uger har premiere på Barberen i Sevilla.

Tekst ved Musikdramatisk Teater.
Foto ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Communication.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere oplysninger kan fås ved Pernille Elimar, tlf.: 97 40 36 36 eller 40 92 78 95.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Barberen i Sevilla

 

Musikdramatisk Teater knokler i øjeblikket med at få de sidste ting på plads til premieren på Barberen i Sevilla. tirsdag 16. nov, i Musikteatret HolstebroHallen. Her spiller den også onsdag den 16. november, hvorefter forestillingen flytter til Herning Kongrescenter mandag den 22. november og tirsdag den 23. november .
Lars Knutzon har sat i scene, og Pernille Christensen står for den smukke scenografi og de forrygende kostumer. Der venter publikum en vidunderlig morsom og underholdende aften i operaens verden og bedst af alt, der synges på dansk!

Alle pressemeddelelser om: