Der går sport i arbejdet

24. oktober 2004

Til redaktionen

Holstebro, 24. oktober 2004

Vi sender pressestof for Sika Footwear A/S, som netop har introduceret to nye italienske sikkerhedssko fra Cofra.
Det drejer sig om en sandal og en lukket sko fra Cofra´s nye Extreme-serie, der egner sig til medarbejdere inden for både industri og byggeri, logistik og transport.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul, Tilsted Com..
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Sika Footwear A/S, Hugo Schibsbye,
tlf. 4070 1911.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Der går sport i arbejdet

 

Når først der går sport i arbejdet, er der stort set ikke den opgave, medarbejderne giver op over for. Så VIL de finde en løsning!
– Den fornemmelse er guld værd for både medarbejdere, arbejdsgivere og kunder. Derfor er vi også stolte af to nye italienske sikkerhedssko fra Cofra. De er både stærke, luftige, smidige og trendy, og så ligner de sportssko, siger sælger Hugo Schibsbye fra Sika Footwear A/S i Herning.
Helt præcist hentyder han til en sandal og en lukket sko fra Cofra´s nye Extreme-serie, der egner sig til medarbejdere inden for både industri og byggeri, logistik og transport.
Han fremhæver, at værnesålen i det nye sportslige sikkerhedsfodtøj er lavet af kevlar i stedet for af stål. Tilmed dækker kevlarsålen trædefladen 100 procent, så skoene er bløde og lette. Tåkappen er lavet af plastik, der er lige så stærk som metal, og så kan den klare varme- og kuldepåvirkninger fra + 60 grader til – 40 grader.
– Vi kan nu prale af at have en metalløs sikkerhedssko, der på én gang lever op til de stadig større sikkerhedskrav og alligevel gør det let for medarbejdere i f.eks. lufthavne at færdes overalt uden at blive ”fanget” af sikkerhedssystemerne, fortæller Hugo Schibsbye.
– Og så synes jeg, at det sportslige design siger noget om ungdommelig fart og tempo. Der er sådan lidt Ferrari over det, tilføjer han.

Fakta

Cofra Extreme er forsynet med en ny udvendig trepunkt-sål med tre forskellige TPU-komponenter.
Der er hård compound under svangen, blød compound på trædefladen og mellem compound på resten af sålen. De tre blandinger gør, at skoene har en god støtteeffekt, er skridhæmmende og har stor slidstyrke.
I ydersålen er der indbygget gel-stødabsorbering, der er afpasset skoens størrelse.

Alle pressemeddelelser om: