Fødderne skal forkæles

1. oktober 2004

Til redaktionen

Holstebro, 1. oktober 2004

Vi sender pressestof for Sika Footwear A/S, som netop har introduceret den nye sikkerhedssko Jalas Camp.
Skoen er beregnet til medarbejdere i både den lette og tunge industri, til lagerarbejdere og folk, der har med logistik og transport at gøre.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul, Tilsted Com..
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Sika Footwear A/S, Hugo Schibsbye,
tlf. 4070 1911.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Fødderne skal forkæles

 

– Sikkerhedssko skal forkæle fødderne, uanset hvor man går.
Det fastslår Hugo Schibsbye fra Sika Footwear A/S i Herning, der er specialist i sikkerhedsfodtøj til mange forskellige brancher. Firmaet har netop introduceret den nye sikkerhedssko Jalas Camp, og den har Hugo Schibsbye store forventninger til.
– I dag skal sikkerhedssko på én gang være stærke og lette, og så skal de designmæssig være smarte. I den nye sikkerhedssko er pasformen og sålopbygningen videreudviklet, så den er endnu mere stødabsorberende end tidligere og ekstrem skridhæmmende, siger han.
Selve sålen er konstrueret sådan, at lamellerne ligger på tværs, og det betyder, at man står godt fast på alle underlag. Slidlaget er lavet af blandingen soft nitrilgummi, som er blødt og varmebestandigt op til 300 grader. Den indvendige sål er en klimasål, der transporterer sveden væk og derfor ikke føles varm og ubehagelig. Desuden er Jalas Camp forsynet med alutåkappe for at gøre den så let som mulig.
– For mig at se er Jalas Camp ren luksus for fødderne, siger Hugo Schibsbye og tilføjer, at skoen er beregnet til medarbejdere i både den lette og tunge industri, til lagerarbejdere og folk, der har med logistik og transport at gøre.

Alle pressemeddelelser om: