Det er jo så nemt (fagbladsudgaven)

1. oktober 2004

Til redaktionen

Holstebro, 1. oktober 2004

Vi sender pressestof for virksomheden W. Oschätzchen Århus A/S, som bl.a. fremstiller den kendte krydderiblanding Frikalet. De har nu lavet en ny mexicansk variant.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved W. Oschätzchen Århus A/S
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt W. Oschätzchen Århus A/S, direktør Kjeld Kronborg Danielsen, tlf. 8629 1100.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Det er jo så nemt (fagbladsudgaven)

 

Nok er danskerne madglade, men en fortravlet hverdag gør, at det daglige fælles måltid skal være hurtigt og nemt at lave, og så må det gerne have en eksotisk smag.
Den udvikling ser virksomheden W. Oschätzchen Aarhus A/S som en stor udfordring for sin kendte krydderiblanding Frikalet, som netop er blevet udvidet med en mexicansk variant.
Det eneste, folk skal bruge udover blandingen, er en pakke fars, og så er der i løbet af kort tid velsmagende frikadeller, kødboller, farsbrød eller lignende farsretter klar til servering.
– Holdningen blandt mange danskere er, at aftensmaden højest må tage en halv time at lave, og det krav kan Frikalet opfylde. Folk slipper for at skulle bruge en hel masse forskellige krydderier, fordi de kun skal blande Frikalet i farsen og så forme den, alt efter hvilken ret de har tænkt sig at servere. På den måde er Frikalet med til at fastholde traditionerne med god mad på en nem og hurtig måde, siger direktør Kjeld Kronborg Danielsen, der også gør opmærksom på, at Frikalet er helt uden konserveringsmidler.
Foruden de traditionelle Frikalet-poser kan krydderiblandingen også fås i pakninger til storkøkkener.
Den mexicanske variant er også velegnet til f.eks. frikadeller, kødboller og farsbrød, og man kan servere retterne med grøn salat, tomatsalsa, guacamole og nachos.

Alle pressemeddelelser om: