Vælg med omhu når gulvet skal have en gang lak

22. september 2004

Til redaktionen

Holstebro, 22. september 2004

Vi e-mailer pressestof for Junckers Industrier A/S om det store produktprogram inden for Blitsa lakker og olier, som passer til ethvert behov.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Junckers Industrier A/S.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Junckers Industrier A/S, underdirektør Peter Jacobsen,
tlf. 5667 3480.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Vælg med omhu når gulvet skal have en gang lak

Junckers vandbaserede Blitsa lakker har vundet stærkt frem i de seneste 10-15 år.

Det er altid vigtigt at vælge sin partner med omhu – både i privatlivet, i arbejdslivet, og når trægulvet skal have den rigtige lak!
Den danske trægulvsproducent Junckers er Europas største på sit felt, og meget naturligt er virksomheden også ekspert, når det gælder vedligeholdelse og pleje af trægulve.
Med sit store produktprogram inden for Blitsa lakker og olier dækker Junckers ethvert behov, uanset hvilken behandling gulvet tidligere har fået. Blitsa fås både som spritbaserede og vandbaserede lakker, og de findes hver især i forskellige typer ud fra devisen ”Jo mere trafik, jo stærkere lak”.
Blitsa HP (High Performance) Commercial er en ny generation af vandbaseret 2-komponent polyurenthan lak til stærk trafik. Den er eminent som toplak, den hærder hurtigt, og den fås som både mat, silkemat og ultramat.
Blitsa HP Commercial Ultramat er lakken for dem, der går efter oliens overflade og lakkens fordele. Den giver en meget mat og samtidig utrolig slidstærk lakoverflade. Den er særdeles velegnet til stærkt trafikerede gulve, men er også meget flot i den private bolig.

Lugtsvage og miljøvenlige

De vandbaserede lakker har vundet stærkt frem inden for de seneste 10-15 år. Junckers vandbaserede Blitsa er akryl/polyurenthan lakker, som fås i både blanke og matte udgaver. De kan hver især anvendes oven på spritbaserede laktyper.
– Fordelen ved de vandbaserede lakker er, at de, uanset hvilken type man vælger, er lugtsvage og miljøvenlige. De er nemme at arbejde med, og så bevarer de træets naturlige farve, siger salgschef Torben Bülow fra Junckers og understreger, at alle vandbaserede Blitsa lakker kan påføres enten med malerrulle eller pensel.
Blitsa har i mere end 50 år været én af de mest anvendte gulvlakker både blandt private og professionelle brugere. De fleste gulvafslibere bruger som hovedregel Blitsa, når der er tale om ekstremt hårdt slid, bl.a. i sportshaller.
Man kan få yderligere råd og vejledning ved at hente en folder hos den lokale forhandler eller ringe til Junckers Kundeservice Afdeling på tlf. 5667 3625.
Se også www.junckers.dk

Alle pressemeddelelser om: