Lokal fotograf præmieret for bryllupsbilleder

27. august 2004

Til redaktionen

Holstebro, 27. august 2004

Vi e-mailer pressestof for fotograf Ole Mortensen, som er blevet præmieret for sine bryllupsoptagelser i den nordiske konkurrence ”Scandinavian Open 2003” for bryllupsfotografer.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Ole Mortensen
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt fotograf Ole Mortensen, tlf. 2022 8815.

Med venlig hilsen

f. Ole Mortensen
Inge-Lise Dinesen

 

Lokal fotograf præmieret for bryllupsbilleder

 

Fotograf Ole Mortensen fra Hjerm har grund til at være stolt, for han har markeret sig blandt de bedste i den nordiske konkurrence ”Scandinavian Open 2003” for bryllupsfotografer.
Flere end 70 fotografer fra hele Norden deltog i konkurrencen, der var udskrevet af det norske firma Lundeby & Co.as. Firmaet producerer præsentationsmateriale til professionelle fotografer.
Deltagerne skulle præsentere en hel serie af bryllupsbilleder på minimum 16 billeder, så det var ikke nok med ét enkelt pletskud.
Dommertrioen fra Danmark, Norge og Sverige var på en langvarig og vanskelig opgave, hvor mange detaljer skulle bedømmes, inden den færdige rækkefølge forelå. Ole Mortensen blev præmieret for en serie, der bl.a. fik disse ord med på vejen fra dommerne:
”Billederne fortæller en historie. De gengiver den glæde og livskraft, brudeparret udstråler. Samtidig har fotografen formået at bruge sin tekniske og kreative kunnen på en anderledes måde, der gør serien opsigtsvækkende, ikke mindst på grund af de spændende vinkler og beskæringer, der er anvendt på serien”.

Alle pressemeddelelser om: