En kro med fart på!

25. juni 2004

Til redaktionen

Holstebro, 25. juni 2004

Vi e-mailer pressestof for Christies Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland, som vrider gashåndtaget i bund i 2004 for at give gæsterne et uforglemmeligt ophold.
Få flere informationer på www.christies.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Christies Sdr. Hostrup Kro.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Christies Sdr. Hostrup Kro, Helle Taulbjerg, tlf. 7461 3446 eller 7462 2622.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

En kro med fart på!

 

Man kan vist roligt sige, at Christies Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland vrider gashåndtaget i bund i 2004 for at give gæsterne et uforglemmeligt ophold.
Indehaverne af kroen, Helle og Simon Taulbjerg Martin, har taget den usædvanlige beslutning, at gæsterne ud over opholdet på den gamle, traditionsrige kro skal have chancen for at opleve de sønderjyske seværdigheder og den varierede natur på motorcykel..!
– Vi har købt en splinterny, lækker motorcykel, som vi vil låne ud til vore gæster, så de under opholdet kan få en ekstra oplevelse. Det vil kun koste gæsterne udgifter til benzin, for vi laver en kørselsvejledning til dem, så de kan nyde det sønderjyske område på en ny måde. Så risikerer de heller ikke at fare vild, selv om de bliver ført ind på små veje, fortæller Helle og Simon Taulbjerg Martin, der også ejer Hotel Europa i Aabenraa.
– Vi tror ikke, at andre danske kroer har et så usædvanligt tilbud til gæsterne. Derfor henvender vi os både til motorcykel-entusiaster, der af praktiske grunde må lade deres egen motorcykel blive hjemme, og til gæster, som har lyst til at nyde opholdet som ”den frie fugl”. Alle de gæster, der vil benytte sig af muligheden, får selvfølgelig også tilbud om at tage en madpakke med på rundturen, siger Helle og Simon Taulbjerg Martin.
Ægteparret er i forbindelse med nye, utraditionelle tiltag desuden gået i samarbejde med Fleggaard Leasing GmbH om at lave Racing4all-arrangementer på Padborg Park, der er Danmarks nyeste racerbane. Her bliver der mulighed for bl.a. at få gennemgået banens opbygning, banens syv BMW 325i E36, der er ombygget til gruppe N-specifikationer, køre tidskørsel og holdkonkurrence, få afprøvet evnerne på et køreteknisk kursus og få en køretur med en professionel racerkører i en BMW M3 Coupe med 340hk.

Alle pressemeddelelser om: