Mød Ulla Dahlerup

7. juni 2004

Til redaktionen

Holstebro, 7. juni 2004

Vi e-mailer pressestof for Ulla Dahlerup, som stiller op for Dansk Folkeparti til EU-valget.
Ulla Dahlerup er i Nørregade i Frederiksværk kl. 16.00 på fredag 11. juni.
Yderligere oplysninger findes på www.ulladahlerup.dk

Tekst og fotos ved Ulla Dahlerup.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst og fotos findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer – kontakt journalist Ulla Dahlerup, tlf. 3964 3538 eller 2679 4926.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Mød Ulla Dahlerup

 

På møder rundt om i landet indsamler Ulla Dahlerup, Dansk Folkeparti, folks sedler i sin postsæk. Ulla Dahlerup udtaler: ” Hvis jeg kommer i EU-Parlamentet vil jeg prøve at hjælpe folk, ikke styre og kontrollere dem. Hvorfor gør EU ikke noget godt for folk? Vi burde f.eks.kunne købe biler i Danmark til samme pris som i Tyskland.”
Ugens lykkeligste nyhed er, at premiereminister Tony Blair lægger EU-Forfatningen ud til en folkeafstemning i Storbritannien. Alle spår, at det bliver et nej, men pas på. EU-Konventet har arbejder i ca. 1 1/2 år på at skrive teksten og haft tusinder af møder, de opgiver ikke så let. Falder EU- Forfatningen i år, bliver vi nok sat til at stemme om igen næste år. ” Hold nej-banneret højt.”

Alle pressemeddelelser om: