Midt- og Vestjylland får nu sin egen opera

16. april 2004

Til redaktionen

Holstebro, 16. april 2004

Vi e-mailer pressestof for Musikdramatisk Teater, som har fået ny bestyrelse.

Tekst ved Tilsted Communication.
Foto ved fotograf Thomas Juul, Tilsted Communication.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Tekst og fotos findes også på www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer kontakt Musikdramatisk Teater, Pernille Elimar, tlf. 40 92 78 95

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Midt- og Vestjylland får nu sin egen opera

 

Midt- og Vestjylland har både teater og ballet, og nu får landsdelen omsider sin egen opera.
Musikdramatisk Teater, der fra 1. januar i år har fået status som egnsteater, har fået alle formalia på plads og kan præsentere en bestyrelse, der repræsenterer både Ringkjøbing Amt og alle fire kommuner i Landsdelscenter MidtVest.
Bestyrelsen består af: Formand Ole Skov Thomassen, Holstebro, næstformand Johannes Poulsen, Herning, Ove Nørholm, Ikast, Kjeld Bertelsen, Struer, Niels Chr. Andersen, Holstebro, og Pernille Bloch, Holstebro.
Musikdramatisk Teater har daglig til huse i Musikteatret HolstebroHallen, men vil skabe aktiviteter i alle landsdelscentrets kommuner.
– Vi glæder os utroligt meget til at komme hele vejen rundt i regionen. Det er en kæmpe udfordring af den positive slags at få mulighed for at præsentere sine aktiviteter i så stort et område og skabe samarbejde med de allerede eksisterende kulturinstitutioner. Vi har høje ambitioner om at præsentere ikke blot operaforestillinger, men også aktiviteter, der er med til at styrke det i forvejen meget aktive sang- og musikmiljø i regionen, siger operaens kunstneriske leder, Flemming Vistisen.

Alle pressemeddelelser om: