Trælasthandel får ny afdeling

10. marts 2004

Til redaktionen

Holstebro, 10. marts 2004

Vi e-mailer pressestof for Roslev Trælasthandel A/S i Roslev, som pr. 1. april overtager firmaet Anco i Skive, der også handler med byggematerialer.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Roslev Trælasthandel A/S, tlf. 2070 1500

.
Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Trælasthandel får ny afdeling

 

Roslev Trælasthandel A/S udbygger nu sin position som handelscentrum for byggematerialer i det midt- og vestjyske område.
Det sker, når Roslev Trælasthandel A/S, der har afdelinger i Skive, Holstebro og Roslev, pr. 1. april overtager firmaet Anco i Skive, der også handler med byggematerialer.
Anco har været ejet af det finske firma UPM Kymmene Wood A/S, der har hovedafdeling i Herlev ved København. Firmaet kontaktede for nogen tid siden Roslev Trælasthandel A/S for at høre, om firmaet var interesseret i at overtage Anco i Skive.
– Det var vi, for det vil styrke os både strategisk og positionsmæssigt i det regionale område. Samtidig har Anco en stab af dygtige medarbejdere, som passer ind i vore udviklingsplaner, oplyser direktør Jørgen Hansen fra Roslev Trælasthandel A/S.
– Vi får nu et bedre udgangspunkt for at udbygge vore aktiviteter over for vores kundegruppe, som er håndværksmestre og industrien. Vi overtager alle medarbejdere, og på sigt er det tanken at få vor nuværende afdeling i Skive og Anco under samme tag, tilføjer Jørgen Hansen.
Medarbejderne hos både Roslev Trælasthandel A/S og Anco blev informeret om overtagelsen onsdag formiddag.
Den nuværende afdelingsleder for Roslev Trælasthandel A/S i Skive, Magnus Damgaard, overtager ansvaret for begge afdelinger ved overtagelsen 1. april.

Alle pressemeddelelser om: