MISS SOLSKIN 2003

3. december 2003

Til redaktionen

Holstebro, 3. december 2003

Vi fremsender pressestof for ugebladet SE og HØR, som for 34. gang har kåret årets Miss Solskin. Denne gang skete det på Cuba i Det Caribiske Hav. Vinderen blev den 21-årige Vibeke Overgaard fra Vejle.

Tekst: Kim Bretov/SE og HØR
Fotos: Bent Tilsted/Tilsted Com
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt SE og HØR, redaktionschef Kim Bretov, tlf. 36 15 24 13.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

MISS SOLSKIN 2003

Den 21-årige Vejle-pige scorede 50.000 kr., og så kunne hun ikke holde tårerne tilbage. Hun og de øvrige solskins-finalister havde deres livs rejse til Cuba

Hvad gør man, når man helt uventet får en check på 50.000 kr. i hånden?
Griner eller græder? 21-årige Vibeke Overgaard valgte det sidste. Hun kunne simpelthen ikke holde tårerne tilbage, da sandheden gik op for hende. Titlen som Miss Solskin 2003 var hendes. Langt fra lille Danmark på en solbeskinnet strand i Caribien fik den blonde Vejle-pige sat krone på hovedet, mens hun tudede det bedste, hun havde lært.
– Jamen, jeg har jo aldrig haft heldet med mig på den måde før. Derfor var mine forventninger ikke særlig høje. Jeg forstod det nok ikke helt til at begynde med … Pludselig gik det så op for mig, at jeg var blevet Miss Solskin – at al opmærksomheden var rettet mod mig. Det var så overvældende, at jeg ikke kune lade være med at græde. Men det var altså glædestårer!
Vibeke var en af i alt tre Miss Solskin-finalister, som havde kvalificeret sig til den store Cuba-rejse. På feriehalvøen Varadero et par timers kørsel fra hovedstaden Havanna fandt miss-kåringen sted, og her nød de tre dejlige piger livet på hotel Arenas Blanca, som både er udstyret med en gigantisk swimmingpool og en palmestrand, der slår alt, hvad man tidligere måtte have oplevet på en almindelig charterferie.
Cuba, der er kendt som cigarrygernes paradis, blev også stedet, hvor miss’erne for alvor prøvede at få blus på havanneseren. Alle tre var enten rygere eller havde røget tidligere, men alligevel kneb det med at holde gejsten oppe, da først den varme, tunge cigarrøg bredte sig i munden. Jo, det er hårdt arbejde at holde liv i sådan et kanonslag.
Læs mere om missernes oplevelser i SE og HØR i denne uge.

MISS SOLSKIN 2003

Tre go’e cigarer – eller var det snarere seks? I hvert fald klædte de hinanden rigtig godt, de tre danske ”cigarer” og så dem fra Havanna, som pigerne så frækt poserede med mellem tænderne.
Miss-finalisterne Christina Klarskov, 17, Maria Nielsen, 19, og Vibeke Overgaard, 21, havde forrygende 14 dage i det caribiske paradis med sol, strand og vand. Når de tre blev sluppet løs i vandkanten, var deres glade smil ikke til at tage fejl af. Det her var lykken … – Det har været en rigtig god oplevelse, bekræfter Miss Solskin-Vibeke, der var med SE og HØR på deres drømmerejse.
– Men det kom alligevel bag på mig at se, hvor fattige de er på Cuba. Vi andre gik rundt med penge på lommen – de har ingenting.
Efter 14 dage var det da også dejligt at vende hjem til lille, trygge Danmark.
– Min kæreste stod og ventede på mig i lufthavnen med en buket roser.
Det var bare så skønt at se ham igen, udbryder Vibeke.
Hun ser frem til store omvæltninger i sit liv i den kommende tid. Først og fremmest skal hun vænne sig til titlen – og opmærksomheden – som nykåret Miss Solskin. Derefter skal hun indrette sig på en ny tilværelse i egen lejlighed med kæresten Michael, 21, som er VVS-mand. Her falder de 50.000 kroner på et tørt sted, for der skal virkelig investeres i nye møbler. Og endelig håber Vibeke, at hun engang i det nye år, når hun er færdig med at arbejde som vikar i en legetøjsforretning, kan komme i gang med en uddannelse som salgsassistent.

Faktaboks

For 34. gang i træk har ugebladet SE og HØR kåret årets Miss Solskin. Det skete i år på Cuba i Det Caribiske Hav. Billedugebladet er landets største med knap en mio. læsere hver uge. Bladet udgives af Aller Press A/S i Valby.

Alle pressemeddelelser om: