Tilsted Communication udvider i København

11. september 2003

Til redaktionen

Holstebro, 11. september 2003

Vi sender en pressemeddelelse om, at Tilsted Communication, Holstebro, har indledt et samarbejde med journalist og PR-rådgiver Niels Smidt-Jensen, Smitty Presse & PR, København.

Tekst af journalist Niels Smidt-Jensen.
Tekst og foto må kun anvendes til redaktionel brug.

Yderligere informationer – kontakt Smitty Presse & PR, Niels Smidt-Jensen, tlf. 2290 4595 eller Tilsted Communication, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Tilsted Communication udvider i København

 

Bredde, slagkraft og præcision er kodeord for Tilsted Communications nye samarbejdspartner på Sjælland – det nystartede bureau Smitty Presse & PR.
Bag bureauet står en af Danmarks mest professionelle og erfarne bladmagere, den tidligere chefredaktør på bl.a. SE og HØR, Niels Smidt-Jensen, der gennem sin snart 20-årige karriere på effektiv vis har fået sine budskaber igennem til over en million danskere hver uge.
Udover en solid journalistisk baggrund – ikke mindst erhvervet gennem sine seks år i Hollywood som korrespondent for SE og HØR, Morgenavisen JyllandsPosten – har Niels Smidt-Jensen haft forskellige poster på SE og HØR og været en stærkt medvirkende faktor til, at ugebladet sidst i 1990’erne indtog positionen som Danmarks absolut største ugeblad.
Han har et solidt netværk inden for såvel underholdningsbranchen som dags- og ugepressen, og han har et indgående kendskab til hverdagen på “den anden side af disken” – hos pressens journalister og beslutningstagere. Det har givet ham en klar forståelse af, hvorfor nogle former for kommunikation virker, mens andre er skønne spildte kræfter.
Tilsted Com leverer sammen med Smitty Presse & PR journalistiske reportager, interviews m.v. samt udfærdigelser af pressemeddelelser, tilrettelæggelse og udførelse af store og små pr-opgaver samt styring af personlig pr.

Alle pressemeddelelser om: