Thy Data Center får ny afdeling i Aalborg

22. april 2003

Til redaktionen

Holstebro, 22. april 2003

Vi e-mailer pressestof for Thy Data Center A/S i Thisted, som 1. april åbnede en ny afdeling i Aalborg. Afdelingen er etableret i samarbejde med Karl Therkildsen, Per Jensen og Morten Poulsen, der alle er medstiftere og medaktionærer.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto fra Thy Data Center A/S.
Vi henstiller til, at billedet ikke anvendes i større format end 2 spalter eller 3 spaltet.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer kontakt direktør Egon Østergaard, tlf. 96 170 170, egon@thydatacenter.dk, www.thydatacenter.dk eller afdelingsdirektør
Karl Therkildsen, tlf. 96 170 970, kth@thydatacenter.dk

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Thy Data Center får ny afdeling i Aalborg

 

Thy Data Center A/S fortsætter sin vækst.
Pr. 1. april åbnede virksomheden en ny afdeling i Aalborg med hjemsted på Sofiendalsvej i den sydvestlige del af byen.
Ved etableringen er der fem medarbejdere i de ca. 400 m2 lyse og venlige kontorlokaler, og der forventes en yderligere tilgang i løbet af de næste måneder.
Afdelingen er etableret i samarbejde med Karl Therkildsen, Per Jensen og Morten Poulsen, der alle er medstiftere og medaktionærer. Den daglige ledelse varetages af afdelingsdirektør Karl Therkildsen, der som de øvrige har været ansat i HANDS Aalborg – det tidligere Nordjysk EDB-Center. Det er således en erfaren personkreds med stort lokalt kendskab, der er med fra begyndelsen.

Stærk og landsdækkende

Thy Data Center Aalborg A/S, som er selskabets officielle navn, er et datterselskab i Thy Data Center A/S, som er hjemmehørende i Thisted. Virksomheden har nu afdelinger i Thisted, Kolding, Birkerød og Aalborg samt et udviklingsfirma i Tunesien.
– Med etableringen i Aalborg befæstes planerne om etableringen af en stærk landsdækkende organisation. Aalborg-afdelingen vil bygge på den samme forretningsfilosofi, som gennem mere end 16 år har kendetegnet Thy Data Center A/S, fortæller Karl Therkildsen.
Thy Data Center A/S er selvfinansierende og i dag et af Danmarks største projekthuse, som med udgangspunkt i Microsoft Business Solution-produkterne Axapta og XAL kan tilbyde kundetilpassede integrerede løsninger til et bredt udsnit af virksomheder. Ydelserne omfatter analyse, udvikling, implementering, servicering samt undervisning.
Som en del af den samlede koncern med flere end 80 personer har Aalborg-afdelingen således en bred og solid baggrund for løsning af både større og mindre opgaver.

Alle pressemeddelelser om: