Et dansende festfyrværkeri

3. april 2003

Til redaktionen

Holstebro, 3. april 2003

Vi fremsender pressestof for Musikteatret HolstebroHallen, som torsdag den 10. april præsenterer det internationale danseshow “Fire of Dance”.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Musikteatret HolstebroHallen, direktør Lars Sennels, tlf. 9611 7878.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Et dansende festfyrværkeri

 

Det er intet mindre end et dansende festfyrværkeri, Musikteatret HolstebroHallen præsenterer torsdag den 10. april.
Det internationale show “Fire of Dance” vil servere en perlerække af highlights fra verdens største shows, og der vil næppe være nogen blandt publikum, som kan holde fødderne i ro, mens danserne udfolder sig på scenen.
Alle, der holder af dans, kan se frem til et medrivende show, hvor dans, musik og lys smelter sammen til en oplevelse udover det sædvanlige. Publikum kommer med på en tur gennem den nyere dansehistorie med indslag fra forskellige verdensberømte step- og danseshows.

Gigantisk finale

“Fire of Dance” viser bl.a. elementer fra det berømte Stomp-show, hvor der bliver spillet på alt andet end instrumenter. Man kan møde de fantastiske stepdansere fra Tap Dogs, og der vises nogle af de berømte danse fra de lige så berømte musicals “Fame”, “Grease” og ikke mindst “Mamma Mia”, der gennem flere år har været Londons mest populære musical.
Publikum får naturligvis også lejlighed til at stifte bekendtskab med den dans, der de senere år har fejret triumfer over hele verden, når der kommer indslag fra “Riverdance” og “Lord of The Dance”. Det hele sluttes af med en gigantisk finale, hvor alle elementer er med.