En forrygende rejse i rock´n´roll-historien

25. marts 2003

Til redaktionen

Holstebro, 25. marts 2003

Vi fremsender pressestof for Musikteatret HolstebroHallen, som fredag den 4. april viser den prisbelønnede engelske musical “That’ll Be The Day”.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto udlånt af Musikteatret HolstebroHallen.
Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Musikteatret HolstebroHallen, direktør Lars Sennels, tlf. 9611 7878.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

En forrygende rejse i rock´n´roll-historien

Den engelske musical

Det bliver umuligt for publikum at sidde stille, når den prisbelønnede engelske musical “That’ll Be The Day” fredag den 4. april vil sætte Musikteatret HolstebroHallen på den anden ende.
Musicalen har i de seneste 15 år indhyllet England i ren rock’n’roll-nostalgi med de mest kendte og elskede hits fra de gode, gamle dage i 1950erne, 1960erne og 1970erne, hvor det 20. århundredes største stjerner optrådte på verdens musikscener.
Netop i disse år oplever den tids kunstnere og musik en renæssance overalt. Ikke mindst har den yngre generation overgivet sig og taget rock’n’roll-epoken til sig i en grad, så nogle af de gamle hits jævnligt udgives i ny forklædning.

Oplevelse i særklasse

10 engelske solister og et stort orkester tager med musical´en “That’ll Be The Day” publikum med på en forrygende rejse i rock ’n’ roll-historien, og meldingerne fra England lover en oplevelse i særklasse. Showet bliver foruden den gennemmusikalske optræden leveret med en vis grad af humor, så der også er chance for at få rørt lattermusklerne.
Repertoiret med hits fra 1950erne, 1960erne og 1970erne spænder vidt og vil bl.a. omfatte skønne genhør med numre af Cliff Richard, Elvis Presley, Buddy Holly, The Beatles, Roy Orbison, Elton John og The Rolling Stones.

Enorm succes

Ophavsmændene til “That’ll Be The Day” er de to engelske producere Trevor Payne og Colin Rozée, og de har allerede fejret enorme succes´er over hele England.
De har formået at lave et show, der med musical´ens virkemidler samler det forrige århundredets mest populære kunstnere og deres sange på den samme scene. Et show, der på én gang er en nostalgisk oplevelse og alligevel helt nutidigt.