Cirkus Montebello kommer til byen

13. marts 2003

Til redaktionen

Holstebro, 13. marts 2003

Vi fremsender pressestof for Musikteatret HolstebroHallen, som onsdag 19. marts viser Cirkus Montebellos sidste nye show.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved The Agenzy.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Musikteatret HolstebroHallen, direktør Lars Sennels, tlf. 9611 7878.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Cirkus Montebello kommer til byen

 

Mænd i den mellemmodne alder må finde sig i at blive hudflettet på alle tænkelige måder, når skuespillerne Niels Olsen og Thomas Mørk indtager Musikteatret HolstebroHallen med en ny udgave af deres Cirkus Montebello onsdag den 19. marts.
De to skuespillere tager bl.a. de mellemmodne mænds selvtillid, seksual-frekvens, livvidde og hårtab under kyndig behandling, og det sker altsammen med udgangspunkt i Det Gamle Testamentes beretning om Kain og Abel, der blev så voldsomme uvenner, at Kain slog sin bror ihjel.
Med den popularitet, de to skuespillere har opnået via både film, tv og teatrets skrå brædder, er der garanti for en tempofyldt og munter aften. Men tag ikke fejl af, at der også er et budskab i den nye udgave af Cirkus Montebello.
– Vi mennesker skal være gode ved hinanden. Vi skal passe på hinanden, og vi skal opføre os ordentligt, har Niels Olsen og Thomas Mørk sagt om det budskab, der måske ikke er det mest grænseoverskridende, der hidtil er hørt, men som til gengæld er eviggyldigt.