Årets bedste jobannonce

13. marts 2003

Til redaktionen

Holstebro, 13. marts 2003

Vi e-mailer pressestof vedr. kåring af årets bedste jobannonce hos ugemagasinet Danske Kommuner.
Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul og fotograf Ole Mortensen.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Årets bedste jobannonce

 

Kommunernes Landsforenings ugemagasin “Danske Kommuner” har kåret en jobannonce fra Trehøje Kommune til årets bedste i 2002.
Jobannoncen er resultatet af et nyt annoncekoncept, som Trehøje Kommune og Tilsted Communication i fællesskab har udviklet. Annoncekonceptet bygger på, at medarbejderne inddrages på en usædvanlig og meget direkte måde.
Den prisbelønnede jobannonce blev først kåret som juli kvartals bedste. Budskabet er, at Trehøje Kommune søger en ny socialchef. Annoncens centrum er et portræt af souschef Helle Nyholm fra økonomisk forvaltning, og det affødte følgende kommentar fra dommerpanelet:
– Vi har aldrig set en annonce, der bruger øjenkontakt så direkte. Den fanger og er smadderinteressant. Man kan ikke bladre forbi. Hun er jordnær, tillidsvækkende og virker nem at samarbejde med. Det lyser hun langt væk af. Vi reagerer på, at hun er troværdig!
Den kreative gruppe fra Tilsted Communication har været AD´er Britt Madsen, fotograf Thomas Juul og projektleder Sven Brixen.
I anledning af, at jobannoncen er kåret til årets bedste i 2002, har Britt Madsen og Thomas Juul været en tur i Vildbjerg for at fejre begivenheden sammen med de involverede medarbejdere fra Trehøje Kommune.

Alle pressemeddelelser om: