Statsminister på landet

11. marts 2003

Til redaktionen

Holstebro, 11. marts 2003

Vi e-mailer pressestof vedr. besøg af statsminister. Tilsted Communication fik i går mandag besøg af statsminister Anders Fogh Rasmussen, da han havde et uofficielt møde med speciallæge Dorthe Tilsted.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Statsminister på landet

 

Danmarks travle statsminister, Anders Fogh Rasmussen, var en tur på landet i går.
Klokken lidt før 14 rullede ministerbilen ind på Tilsted Communications gårdsplads, og ud steg en smilende statsminister.
Han har længe gerne villet have et uofficielt møde med 38-årige Dorthe Tilsted. Årsagen er, at hun for et års tid siden blev landskendt som reservelægen, der på rekordtid fik fjernet ventelisten på den afdeling på Centralsygehuset i Holstebro, hvor hun arbejdede.
Mødet passede fint ind i statsministerens jyske mandags-turné til bl.a. Skive og Holstebro, og Anders Fogh Rasmussen fik i Tilsted Communications mødelokale lejlighed til at høre nærmere om Dorthe Tilsteds venteliste-projekt og hendes drøm om at gøre en forskel i sundhedsvæsnet.
Statsministeren så vældig tilfreds ud efter det uofficielle møde, og han blev også oprigtig glad for en lille gave, som bureauet forærede ham på falderebet. Gaven bestod af en fotomappe med en serie “skarpe skud” fra Anders Fogh Rasmussens gøren og laden i de sidste 14 år, hvor bureauets fotografer har været tæt på ham.

Alle pressemeddelelser om: