Overrækkelse af årets vandrepokal

7. marts 2003

Til redaktionen

Holstebro, 7. marts 2003

Vi e-mailer pressestof for Dansk Kartoffelproducent-forening, som i går ved deres generalforsamling uddelte Ruth og Nordestgaard Jespersens vandrepokal til konsulent Christian Feder fra KMC Kartoffelmelfabrikken A.m.b.a. i Brande.

Foto ved billedjournalist Tom Laursen, Tilsted Com.
Tekst fra Tilsted Com.

Yderligere oplysninger kontakt Dansk Kartoffelproducent-forening, formand Kristian Kristensen, tlf. 7529 2257 eller 2122 6725.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Overrækkelse af årets vandrepokal

 

Dansk Kartoffelproducent-forening afholdt i går generalforsamling i Sunds ved den lejlighed fik konsulent Christian Feder fra KMC Kartoffelmelfabrik A.m.b.A. i Brande overrakt foreningens vandrepokal, som er skænket af Ruth og Nordestgaard Jespersen.
Formand Kristian Kristensen overrakte pokalen til Christian Feder med ordene: – det er en stor glæde at kunne overrække dig foreningens vandrepokal. Du er en person, som interesserer dig utroligt meget for kartofler og kartoffelerhvervet. Ikke mindst over for os avlere, er du altid meget imødekommende. Du har tilført kartoffelerhvervet mange nye idéer, og sidste skud på stammen er den nye kartoffelpulverfabrik, som nu er en realitet. Du er en af dem, som har lagt et stort stykke arbejde i dette projekt, som er til stor gavn for alle avlere. Vi vil ønske dig al held og lykke fremover.
Christian Feder var glad for at få vandrepokalen og takkede også på vegne af KMC Kartoffelmelfabrikken A.m.b.A., da han ikke er ene om det store arbejde med den nye kartoffelpulverfabrik.

Alle pressemeddelelser om: