Dorthe Tilsted portrætteres i P1

7. marts 2003

Til redaktionen

Holstebro, 7. marts 2003

Vi e-mailer pressestof vedr. speciallæge Dorthe Tilsted, som på mandag 10. marts bliver portrætteret i en radioudsendelse af journalist Hanne Risgaard. Samme dag har hun besøg af statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Foto ved fotograf Ole Mortensen, Tilsted Com.

Yderligere oplysninger kontakt Tilsted Communication, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Dorthe Tilsted portrætteres i P1

 

For godt et år siden blev 38-årige Dorthe Tilsted fra Holstebro kendt over det ganske land som den, der på rekordtid fik fjernet ventelisten på afdelingen, hvor hun arbejdede som reservelæge. Det kunne sundhedsministeren bruge til noget. Det samme kan statsministeren, som den 10. marts besøger hende for at lytte til hendes drøm om at gøre en forskel i sundhedsvæsnet.

10. marts er også dagen, hvor Dorthe Tilsted er gæst hos Hanne Risgaard.

I deres samtale kommer det naturligvis til at handle om ventelister og om “sund fornuft”, som Dorthe Tilsted betragter som det vigtigste våben i kampen mod ventelisterne. Det har hun fortalt om i sundhedsministerens “100 dages udvalg”, som hun blev medlem af sidste år – og det har hun hold flere indlæg om – blandt andet for Dansk Selskab for Sygehusledelse.

Det er ikke noget tilfælde at netop den sunde fornuft som tilgang til problemerne er blevet Dorthe Tilsteds varemærke. Hendes opvækst på en gård ved Herning var præget af masser af praktisk arbejde og en stor respekt for mennesker af enhver slags. Ledelse fik hun lært som håndboldspiller – og hendes kreativitet fik lov til at sprudle, f.eks. når hun som ung spillede revy eller som studerende var guide for Århus charter.

Der er mange facetter på Dorthe og hendes liv. 1. marts i år blev hun færdig med sit speciale som arbejds- og miljømediciner, hun har suppleret sin uddannelse med en MPH, en sundhedsvidenskabelig lederuddannelse – og så er hun mor til tre !

Om alt dette – og meget mere – fortæller hun om i mødet med Hanne Risgaard.

Samtalen sendes mandag den 10. marts kl. 9.10 og 19.20 på DR P1.

Portrættet af Dorthe Tilsted suppleres på hjemmesiden www.dr.dk/hanne.

Alle pressemeddelelser om: