Den gamle virksomhed får nye ejere

2. januar 2003

Til redaktionen

Holstebro, 2. januar 2003

Vi e-mailer pressestof for virksomheden W. Oschätzchen Aarhus A/S, der ved årsskiftet har fået nye ejere.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt W. Oschätzchen Aarhus A/S, Kjeld Kronborg Danielsen, tlf. 2011 8542, eller virksomheden i Århus i kontortiden 8629 1100.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Den gamle virksomhed får nye ejere

 

Virksomheden W. Oschätzchen Aarhus A/S har ved årsskiftet fået nye ejere.
Kjeld Kronborg Danielsen, 48, og Casper Juul Sørensen, 28, har overtaget virksomheden efter Poul Helmuth Oschätzchen og Flemming Oschätzchen, der i de seneste 40 år har drevet W. Oschätzchen Aarhus A/S som familievirksomhed.
– Vi vil i samarbejde med de dygtige medarbejdere videreføre, udbygge og udvikle virksomheden til gavn for både medarbejdere, kunder og leverandører, fortæller de to nye ejere af virksomheden, der forsyner detailslagtere, supermarkeder, pølsefabrikker og slagterier m.fl. med et vidtfavnende produktsortiment.
De to tidligere ejere – Poul Helmuth Oschätzchen og Flemming Oschätzchen – indtræder i bestyrelsen, der i øvrigt har konstitueret sig med erhvervsmanden Heinrich Küsch som formand samt Kjeld Kronborg Danielsen og Casper Juul Sørensen.
Organisatorisk får Casper Juul Sørensen ansvaret for indkøb, logistik og produktion, mens Kjeld Kronborg Danielsen vil beskæftige sig med salg, organisation og overordnet administration. For de to nye ejere er det et mål i sig selv at fastholde virksomhedens høje kompetence, og således vil Poul Helmuth Oschätzchen i overgangsfasen være tilknyttet virksomheden i et vist omfang.

Fakta om de nye ejere

Kjeld Kronborg Danielsen har i de seneste 30 år opbygget en bred og alsidig erhvervskompetence med speciale i organisationsudvikling samt konceptfokus- og forandringer.
Han har en erhvervsmæssig fortid i Dansk Supermarked som varehuschef og indkøber, som indkøbschef i Winther og Larsen Isenkram, som salgschef i Dagrofa og som administrerende direktør i Consumex. Senest har han opbygget fem McDonald´s restauranter med i alt ca. 200 medarbejdere.

Casper Juul Sørensen har i ni år været leder på forskellige niveauer i Kjeld Kronborg Danielsens organisation, og han har været sin nye kompagnons nærmeste medarbejder i organisations-opbygningen.
Med overtagelsen af W. Oschätzchen Århus A/S får Kjeld Kronborg Danielsen og Casper Juul Sørensen opfyldt ønsket om at stå i spidsen for et dynamisk og inspirerende erhvervsmiljø.

Alle pressemeddelelser om: