Lær at dufte til vin

17. december 2002

Til redaktionen

Holstebro, 17. december 2002

Vi e-mailer pressestof for firmaet Vin-skabét/EuroCave i Lemvig. Firmaet importerer de kendte franske vin-duftsæt Le Nez du Vin. Sættene findes i udgaver til både den vininteresserede og den professionelle vinkender.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Thomas Juul/Tilsted Com.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Vin-skabét/EuroCave, Max Frederiksen, tlf. 9781 1555.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

Julegaven til ham eller hende, der har alt:

Lær at dufte til vin

 

Hvad finder man dog på som julegave til ham eller hende, der har alt?
Tiden er efterhånden ved at være knap, så et godt bud er noget, man aldrig før har kunnet købe i Danmark: Et vin-duftsæt fra Lemvig-firmaet Vin-skabét, der også er importør af de anerkendte franske vinskabe fra EuroCave.
Firmaet præsenterer netop nu vin-duftsættet Le Nez du Vin, der kan købes i flere varianter, så de henvender sig til både den almindelige forbruger, den interesserede vinsmager og den professionelle vinkender. Priserne ligger mellem 199 og 249 kr. for et sæt med seks duftflasker, 899 kr. for et sæt med 12 duftflasker og helt op til 3999 kr. for et professionelt sæt med 54 duftflasker.
Vin-duftsættet er et lærerigt og underholdende redskab for alle, der sætter pris på et godt glas vin, og som gerne vil være i stand til at genkende duftene i vinen.
Det er franskmanden Jean Lenoir, der står bag Le Nez du Vin-duftsættet. Som søn af en vinfamilie lærte han at dufte til vin lige så tidligt, som han lærte at gå, og han har siden som voksen udnyttet sit talent for at kende forskel på de forskellige duftnuancer. Det resulterede i vin-duftsæt-konceptet, og i dag er den franske virksomheds produkter til indlæring, træning og underholdning med dufte anerkendt over hele verden.

Alle pressemeddelelser om: