PR-bureau i fremgang

11. december 2002

Til redaktionen

Holstebro, 11. december 2002

Til redaktionen

Vi e-mailer en pressemeddelelse om, at Tilsted Communication, Holstebro, netop har offentliggjort sit årsregnskab for 2001-2002 og er kommet ud med et positivt resultat til trods for at branchen generelt har været præget af afmatning og en stram økonomi.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt direktør Bent Tilsted eller økonomichef Lone Frederiksen, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

PR-bureau i fremgang

 

Kommunikationsbureauet Tilsted Communication i Naur ved Holstebro fortsætter med at være blandt gulddrengene i den danske PR-branche.
Bureauet har netop offentliggjort sit årsregnskab for 2001-2002, og det viser en bruttofortjeneste på godt 2,8 mio. kr. Resultatet før finansielle poster er på godt 1,1 mio. kr., og årets resultat er på i alt 555.000 kr.
Det positive regnskabsresultat er skabt i en periode, hvor branchen generelt har været præget af afmatning og en stram økonomi. Det er imidlertid lykkedes Tilsted Communication at skille sig ud fra mængden ved i 2001-2002 at have haft en generel stigning i aktivitetsniveauet. Derfor betegner bureauet også årsregnskabet som tilfredsstillende.
Sidste år figurerede Tilsted Communication – på baggrund af sit årsregnskab – på Top 10-listen over landets bedste PR-bureauer, der også betegnes som værdiskabere. I 2001 blev bureauet kåret til ”Gazelle-virksomhed”, der er en hædersbevisning for virksomheder i høj fremdrift eller vækst.
Siden 1986 har Tilsted Communication løst mange typer opgaver inden for information, marketing, grafisk design, presse- og PR, reklame- og pressefoto, totale web-løsninger, annoncer og store kampagner. Bureauets kunder er en bred vifte af danske og internationale virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer.

Alle pressemeddelelser om: