Alsidig musiker vil lære folk at arbejde sammen

2. december 2002

Til redaktionen

Holstebro, 2. december 2002

Vi e-mailer pressestof for Kirsten Saurus Mehlsen, som fra årsskiftet bliver selvstændig og starter sit eget firma “Kirsten & Co”. Det er et teambuilding-firma, der bruger musik og improvisationsteater som værktøj.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul/Tilsted Com.
Tekst og foto må kun anvendes i forbindelse med pressemeddelelsen.

Yderligere informationer – kontakt musikpædagog Kirsten Saurus Mehlsen, tlf. 9742.1297 eller mobil 5184.8921.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Alsidig musiker vil lære folk at arbejde sammen

Holstebro-kvinde bag nyt teambuilding-firma, der bruger musik og improvisationsteater som værktøj.

Medarbejderne på stadig flere virksomheder arbejder sammen i små selvstyrende grupper, og derfor er personalekurser i teambuilding blevet eftertragtede i de senere år. Overlevelseskurser med temaer som “spring ud fra et højt tårn og overskrid dine grænser” eller “dræb kaninen og få noget at spise” er begge eksempler på populære kurser.
Men det er ikke lige det værktøj, som musikeren, showkvinden og musikpædagogen Kirsten Saurus Mehlsen fra Holstebro vil bruge, når hun fra årsskiftet springer ud som selvstændig i firmaet “Kirsten & Co”. Hun vil gennem teambuildingkurser lære folk at samarbejde, at inspirere hinanden og såmænd også overskride grænser ved hjælp af teater, sang og musik.
– Kunstnerisk kreativitet åbner for spontanitet, og det vil være til gavn for det innovative miljø på arbejdspladserne. Man kommer til at stå mere sikker, mere åben og mere positiv, når man møder kunder og klienter, og dermed yder man en bedre service. Min form for teambuilding medfører også, at man overskrider grænser, men det sker på en legende måde. Uden at blive våd eller lave hårde fysiske øvelser, siger Kirsten Saurus Mehlsen.

En udfordring

Baggrunden for hendes nye selvstændige liv er først og fremmest ønsket om selv at bestemme og målrette sin kompetence inden for musik og drama.
Kirsten Saurus Mehlsen er uddannet musikpædagog og har beskæftiget sig med mange former for kultur og drama. Hun har bl.a. undervist ved musik-, efter- og højskoler, haft egen café, ledet en musikskole, stået i spidsen for et medarbejderkor på mellemstor virksomhed og spiller med i serveringsteatret Frk. Olsen´s Vikarbureau, som bygger på improvisation og musik.
– Gennem kunstnerisk kreativitet får medarbejderne bl.a. udfordret deres rutine- og vanetænkningsmønstre og styrket overblikket. De bliver bevidste om kropssprogets betydning, samtidig med at de bliver bedre konfliktløsere, mere fleksible og åbne for nyt. De får en regulær power-indsprøjtning, og det styrker gruppens muligheder i dagligdagen, siger Kirsten Saurus Mehlsen.

Alle pressemeddelelser om: