På vej til børneland

27. september 2002

Til redaktionen

Holstebro, 27. september 2002

Vi fremsender en pressemeddelelse for Thinggaard Rejser, som netop har sendt sit nye ski-feriekatalog på gaden. Thinggaard Rejser, som i år satser målbevidst på familieferien, har samlet både skirejser og rejser til storbyerne i ét katalog.
Vi vedlægger det nye katalog.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Thinggaard Rejser.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Thinggaard Rejser, rejsebureauchef Henrik Renneberg,
tlf. 9934 4491.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

På vej til børneland

Thinggaard Rejser satser målbevidst på familieferien i årets skiferie-katalog.

Det kan godt være svært at få alle ønsker opfyldt, når familien planlægger årets skiferie. Nogen vil med dødsforagt udfordre den sorte løjpe. Andre vil nyde naturen på langrendsski – og så er der dem, der bare vil lege i sneen og hygge sig.
Thinggaard Rejser med hovedsæde i Aalborg satser derfor målbevidst på at tilgodese både forældre og børn i sit nye skiferie-katalog. Navnlig har rejsebureauet kigget nordpå mod Norges og Sveriges mange familievenlige områder, hvor både børn og voksne kan få dækket behovet for udfordringer og hyggelig sneleg.
Rejsebureauet er én af Danmarks største udbydere af skiferier til Norge, og der er ikke færre end 16 destinationer at vælge imellem. Så der er noget for alle, uanset om man er til alpint skiløb, langrend eller familievenlige områder.
Kläppen på Sälen er Thinggaard Rejsers første destination i Sverige. Området har et familievenligt alpint skiterræn, og der er gjort meget for familiens yngste. Bl.a. er der indrettet et sandt børneland, hvor Trolle – Kläppens svar på Bamse og Kylling – leger med de mindste, mens forældrene tager på snescootersafari eller udfordrer pisterne.

For de kræsne

I Norge har Thinggaard Rejser i år godt nyt til de kræsne skiløbere, der kun har sig selv at tage vare på. De kan fra København tage med fly til Oslo og derpå med bus til Hemsedal eller Geilo, som begge hører til blandt de største og mest populære skiområder.
– Hemsedal kaldes Norges svar på de franske alper, og derfor har vi i år valgt at gøre noget ekstra for dem, der prioriterer hurtig transport og kvalitetstid på pisterne højere end en egentlig ferieuge, fortæller rejsebureauchef Henrik Renneberg.
I det traditionsrige Østrig er skiområdet Westendorf ny hos Thinggaard Rejser. Der er tale om et smukt område med et blandet skiterræn, som egner sig til både familieferie, de unge skieksperter og nybegynderne. Westendorf er kendetegnet ved at have en rigtig østrigsk atmosfære med hyggen og tyrolerstemningen i højsædet.

Oplev storbyerne

Mens mange har travlt med at lægge planer for skiferien, er der andre, som glæder sig til en lun efterårsferie, en juleinspirationstur eller en blomstrende forårsrejse.
– I år har vi samlet både skirejser og rejser til storbyerne i ét katalog. Der skal være noget for enhver smag, og der er mange, som gerne vil opleve julestemningen eller følge forårets komme i én af de store europæiske byer. Vi har bl.a. specielle juleture til Lübeck, Harzen og Berlin, og som noget nyt sender vi i denne sæson gæster på storbyferie i Oslo, Stockholm og Bruxelles, fortæller Henrik Renneberg.
Rejseformen er CityFlex-rejser, og transporten sker med Thinggaard Rejsers busselskab Eurolines Scandinavia.

Alle pressemeddelelser om: