Nu kan drømmen om at bo ved vandet gå i opfyldelse

20. september 2002

Til redaktionen

Holstebro, 20. september 2002

Vi fremsender pressestof for Struer Kommune, som udbyder attraktive byggegrunde til salg i nyt boligområde i Bremdal ved Struer med udsigt over Limfjorden.
Mere information findes på www.bolig-i-struer.dk

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto af fotograf Thomas Juul, Tilsted Com.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Struer Kommune, planchef Bjarke Danvig, tlf. 8684 8484.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Nu kan drømmen om at bo ved vandet gå i opfyldelse

Nyt boligområde med attraktive byggegrunde er til salg i Bremdal ved Struer.

Drømmen om at bo tæt på naturen, stranden og vandet kan nu gå i opfyldelse for de mange, der i de seneste år har vist interesse for at flytte til Struer Kommune.
Strandbjerggård Parken er navnet på et nyt boligområde med attraktive byggegrunde i den nordlige udkant af Bremdal. Boligområdet vil vokse frem på et af de smukkeste steder i kommunen og vil få Limfjorden, stranden og den storslåede natur som nærmeste naboer.
Byggegrundene i det ca. ni hektar store boligområde er nu sat til salg, og selv om der i øjeblikket er generel afmatning på boligmarkedet, glæder Struer Kommunes planchef, Bjarke Danvig, sig over den foreløbige interesse for de nye byggegrunde.
– Endnu inden salgsmaterialet er kommet ud, har vi fået ca. 20 henvendelser fra folk, der ønsker at få mere at vide om projektet. Dertil kommer, at vi har fået en ny hjemmeside på Internettet om Strandbjerggård Parken, og her er der uden tvivl mange, som har hentet de oplysninger, de har brug for, fortæller han.

Idékonkurrence

Det nye boligområde er resultatet af en idékonkurrence, som Struer Kommune udskrev i 2000 med henblik på at få skabt et nyt og spændende boligområde i den nordlige del af Bremdal. Og med udstykningen vil kommunen sætte nye standarder for udbudet af boliger i Midt- og Vestjylland.
– Tendensen til mere fleksible arbejdstider og især det stigende antal hjemmearbejdspladser vil i fremtiden kunne bringe en del af dagliglivet tilbage til boligområderne. På den baggrund har vinderne af idékonkurrencen, arkitekterne MAA Michael Christensen, Katrine Guldbrandsen og Pernille Schyum Poulsen fra København, fundet det vigtigt at styrke parcelhuskvarteret som ramme om fælles sociale udfoldelser, fortæller Bjarke Danvig.

Fem boliggrupper

Struer Kommunes planchef ser Strandbjerggård Parken som et boligområde for alle, der ønsker at bo tæt på naturen og vandet, men som også prioriterer det sociale liv højt.
De enkelte grunde bliver samlet i markante formationer, som dannes af kraftige hække. Der bliver fem boliggrupper, som hver organiseres omkring et fælles adgangsareal udlagt i mønstre. Det vil tillade sivetrafik til de enkelte boliger, og der vil blive forskellige fællesfaciliteter.
Det er tanken at plante en mindre lund i hvert adgangsareal. På den måde vil den traditionelle villavej blive opløst i en samlet grøn rumlighed.

Alle pressemeddelelser om: