PR-bureau på Strandvejen

15. juli 2002

Til redaktionen

Holstebro, 15. juli 2002

Vi e-mailer pressestof om, at Tilsted Com åbner kontor i København i samarbejde med PR-rådgiver og journalist Else Hansen.

Tekst og foto: Tilsted Communication
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Else Hansen, tlf. 3331 1455 – mobil 2027 7359 eller Bent Tilsted, tlf. 9743 2300

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

PR-bureau på Strandvejen

 

Mens feriefolket nyder livet på strandpromenaden ved Bellevue eller slentrer rundt blandt de mange fristelser på Strøget, har det jyske kommunikationsbureau Tilsted Com fra Holstebro slået dørene op til sit nye kontor i hovedstaden.
Med DR TVs tidligere pressechef, Else Hansen, som daglig leder vil bureauet tilbyde østdanskerne gedigent pressearbejde, gennemarbejdede kommunikationsstrategier og PR-rådgivning – oven i købet til jyske priser!
Else Hansen er allerede gået i gang med den første PR-opgave, der skal skabe opmærksomhed om udstillingen “50+”, der er arrangeret af Aalborg Kongres & Kultur Center, i Forum i slutningen af august.
Efter 12 år på posten som pressechef for DR TV har Else Hansen valgt at blive sin egen herre dels som indehaver af PR-firmaet Anchor Publicity, dels som Tilsted Com´s forlængede arm med hjemsted på Strandvejen 203 i Hellerup.
Indehaverne af Tilsted Com – fotograferne Bent Tilsted og Ole Mortensen – tog i anledning af den officielle kontoråbning turen over Storebæltsbroen for at se på forholdene og hilse Else Hansen velkommen i folden.

Alle pressemeddelelser om: