Aftale om to nye forsikringer

14. juni 2002

Til redaktionen

Holstebro, 14. juni 2002

Vi fremsender pressestof for Dansk Kartoffelproducent-forening, som har lavet en aftale med Alm. Brand om landbrugsforsikringer til Dansk Kartoffelproducent-forenings medlemmer.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved fotograf Thomas Juul.
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderliger oplysninger om Dansk Kartoffelproducent-forening kan fås på
www.kartoffelproduktion.dk og www.kartoffel.produktion.dk

Yderligere informationer – kontakt Dansk Kartoffelproducent-forening, formand Kristian Kristensen, tlf. 7529 2257 eller 2122 6725.

 

Aftale om to nye forsikringer

 

Dansk Kartoffelproducent-forening og Alm. Brand har efter et grundigt forarbejde indgået aftale om landbrugsforsikringer til Dansk Kartoffelproducent-forenings medlemmer.
Medlemmerne af foreningen får med aftalen en helt ny mulighed for at få den bedste forsikringsløsning for deres landbrugsvirksomhed. Aftalen består af en landbrugsforsikring på særlige vilkår, der specielt er målrettet den moderne kartoffelproducent, samt supplement til Kartoffelfondens Erstatningsordning for ring- & brunbakteriose.
Producentforeningen og Alm. Brand har i samarbejdet gjort alt for, at medlemmerne af foreningen skal kunne få et forsikringsprogram, som i videst muligt omfang afspejler kartoffelproducentens hverdag og de uheld, der kan opstå. Derfor har medlemmerne på et tidligt tidspunkt som en naturlig del af samarbejdet været med til at påvirke udviklingen af forsikringerne.
Medlemmerne af Dansk Kartoffelproducent-forening vil få mulighed for at komme ind i forsikringsordningen i løbet af sommeren 2002.

Alle pressemeddelelser om: