Land(s)holdet Tilsted Com – nu også i København

6. juni 2002

Til redaktionen

Holstebro, 6. juni 2002

Vi e-mailer pressestof om, at Tilsted Com åbner kontor i København i samarbejde med PR-rådgiver og journalist Else Hansen.

Tekst og foto: Tilsted Communication
Tekst og fotos må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Else Hansen, tlf. 3331 1455 – mobil 2027 7359 eller Bent Tilsted, tlf. 9743 2300

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Land(s)holdet Tilsted Com – nu også i København

 

Det jyske PR- og kommunikationsbureau Tilsted Communication åbner kontor i København, nærmere bestemt på Strandvejen 203 i Hellerup den 15. juli i år.
Bureauet har indledt et samarbejde med Else Hansen, der selv er jyde, og som de seneste 12 år har været pressechef for DR TV og DR2. Hun har valgt at starte sit eget firma, Anchor Publicity – PR Services. I samarbejde med Tilsted Com tilbyder bureauet pressemeddelelser, pressekontakt, PR-rådgivning, interviews og artikler, arrangement af pressemøder, events og receptioner.

Tilsted Com har allerede samarbejde med to dygtige fotografer i København: Christian Alsing og Anders Nielsen, der begge har arbejdet for bureuaet igennem længere tid. Journalist og forfatter Henrik Qvortrup vil også blive tilknyttet bureauets nye kontor. Han vil løse specialopgaver om kommunikation og være foredragsholder.
Bent Tilsted, en af indehaverne i Tilsted Communication, glæder sig over at kunne betjene kunderne øst for Storebælt med den nye lille stab i København og ser frem til at kunne gøre brug af Else Hansens mange års erfaringer.
Else Hansen har haft ansvaret for pressearbejdet for både DR 1 og DR 2. I 2001 havde hun tillige ansvaret for pressedækningen af Eurovisionens Melodi Grand Prix i Parken i København. 700 pressefolk fra ind- og udland var tilmeldt begivenheden.

Alle pressemeddelelser om: