Hold charterferie på campingpladsen

2. maj 2002

Til redaktionen

Holstebro, 2. maj 2002

Vi fremsender en pressemeddelelse for Thinggaard Rejser, som netop har sendt sit nye forårs- og sommerkatalog på gaden. Det indeholder bl.a. fire muligheder for at komme på campingferie i Italien, Spanien eller Sydfrankrig

Tekst af journalist Flemming Hove.
Fotos ved fotograf Ole Mortensen.
Såvel tekst som foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.
Pressemeddelelsen findes også på Internettet: http://www.presseoversigt.dk eller http://www.thinggaard-presse.dk

Yderligere informationer – kontakt Thinggaard Rejser, rejsebureauchef Henrik Renneberg,
tlf. 9934 4491.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Hold charterferie på campingpladsen

Thinggaard Rejser udbygger succesrig ferieform i Italien, Spanien og Sydfrankrig

Du sidder med kontoudskriften fra banken foran dig
– Tænk, hvis det kunne lade sig gøre at komme på charterferie, uden at det koster en “bondegård”. Bare til Italien, Spanien eller Sydfrankrig. Ned til sol, strand og vand og bare slappe af, alt i mens ungerne morer sig, siger du drømmende til dig selv.
Foran dig i et af rejsekatalogerne ser du billedet af glade mennesker på stranden, i poolen og i liggestolene. Øverst står der “Camping”, et andet sted “Luksusferie i det fri”, og så får du øje på priserne.
– Camping … det var jo ikke lige det. Eller..! tænker du, mens du skiftevis kigger på brochuren og kontoudskriften.

En stor succes

Overvejelserne er forståelige nok, fordi mange ser det primitive campingliv med alt, hvad dertil hører, foran sig. Men den tid har Thinggaard Rejser med hovedsæde i Aalborg lagt bag sig til fordel for en ny måde at holde campingferie under sydlige himmelstrøg på.
– Vi lagde ud med konceptet sidste år, og det blev en stor succes. Hemmeligheden er ganske enkel, at gæsterne får den traditionelle charterferies bekvemmeligheder på vore moderne campingpladser, men til en væsentlig lavere pris, fortæller rejsebureauchef Henrik Renneberg.
Thinggaard Rejser har netop sendt sit nye forårs- og sommerkatalog på gaden, og det indeholder fire muligheder for at komme på campingferie i Italien, Spanien eller Sydfrankrig. Der er tale om 10 eller 17 dage med bustransport til og fra rejsemålet. Campingpladserne er veludbyggede med adgang til både strand, swimmingpools for både børn og voksne og store legepladser. Børneguider laver aktiviteter og underholdning for børnene, mens forældrene slapper af.
– Jeg tør godt påstå, at feriebusserne i dag er anderledes behagelige, end mange forestiller sig. Og på feriestedet står villateltene parat til brug med udstyr, køleskabe og fast gulv. Vi forsøger simpelthen at kombinere charterferien med friluftslivet, så gæsterne både får afslappet luksus og et lidt mere frit ferieliv med den gammelkendte campinghygge, siger Henrik Renneberg.

Ferie hele året

Ellers bugner rejseselskabets forårs- og sommerkataloget af feriemuligheder for enhver smag og pengepung. Thinggaard Rejser sender gæsterne afsted med både bus, tog , fly og i privatbil for dem, der ønsker det.
Rejsepaletten omfatter storbyferie, sol- og badeferie, campingferie, ferie med udsigt og rundrejser, og de dækker hele perioden fra de tidlige forårsmåneder, over sommeren og hen på efteråret, så alle kan nyde friheden, når det passer ind i deres kalender.
– For os er det vigtigt, at folk kan vælge den ferieform, de har lyst til, på det tidspunkt, der passer dem bedst. Det gør valgfriheden så meget større, at de ikke er bundet af bestemte ferietyper, der foregår i bestemte perioder, siger Henrik Renneberg.

Alle pressemeddelelser om: