Erhvervskonference i Holstebro

5. april 2002

Til redaktionen

Holstebro, 5. april 2002

Vi e-mailer en pressemeddelelse om, at Tilsted Communication står bag spændende erhvervskonference i Holstebro fredag 12. april på Hotel Schaumburg.

Tekst: Journalist Flemming Hove

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Erhvervskonference i Holstebro:

Et gratis kig i krystalkuglen

Næsten dagligt bliver erhvervsledere og andre beslutningstagere bombarderet med tilbud om at deltage i konferencer om vigtige emner og med kompetente folk på podiet. Det ligger i konceptet, at det koster et anseeligt beløb at få indblik i udviklingen og de nye muligheder.
Kommunikationsbureauet Tilsted Communication i Naur ved Holstebro er gået den stik modsatte vej i bestræbelserne på at give kundekredsen et kig i krystalkuglen. Bureauet inviterer fredag den 12. april kunder og samarbejdspartnere til kvit og frit at deltage i en erhvervskonference på Hotel Schaumburg i Holstebro.
Og tilmeldingerne strømmer ind til stor glæde for indehaver Bent Tilsted.
– Det er vores form for markedsføring. Vi forsøger altid at give kunderne en oplevelse, inden de beslutter sig for, hvad de vil købe eller ikke købe. Det samme gælder for erhvervskonferencen. Kunderne skal ikke betale for en vare, de endnu ikke har oplevet, siger han.
Konferencens tema er “Strategi, muligheder, fremtid og kommunikation”. Minister for videnskab, teknologi og udvikling, Helge Sander (V), vil bl.a. fortælle om Danmarks informationsteknologiske fremtid og regeringens IT-politiske strategi. Udviklingsdirektør i TDC A/S, Erik Preben Mejer, vil berette om IT og Internet-udviklingen i de kommende år. Forfatteren, journalisten og spin-doctoren Henrik Qvortrup løfter sløret for “Derfor VANDT Fogh”.

Alle pressemeddelelser om: