Tilsted Com – nu også i København

19. marts 2002

Til redaktionen

Holstebro, 19. marts 2002

Vi sender en pressemeddelelse om, at Tilsted Communication, Holstebro, har indledt et samarbejde med journalist og PR-rådgiver Else Hansen, Anchor Publicity i København.

Tekst af journalist Else Hansen
Foto af fotograf Thomas Juul.
Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Anchor Publicity, Else Hansen, tlf. 3331 1455 – mobil 2027 7359 eller Tilsted Communication, Bent Tilsted, tlf. 9743 2300.

 

Tilsted Com – nu også i København

 

Det jyske PR og kommunikationsbureau Tilsted Communication rider nu også mod øst, nærmere betegnet til København.
Bureauet har netop indledt et samarbejde med det nystartede Anchor Publicity i København, der ejes af journalist og PR-rådgiver Else Hansen. Det er startskuddet til en udvidelse af Tilsted Communications aktiviteter øst for Storebælt.
Else Hansen, der selv er jyde, har efter 12 år som pressechef for DR TV valgt at starte sit eget firma, Anchor Publicity – PR Services. Firmaet tilbyder pressemeddelelser, pressekontakt, PR-rådgivning, interviews og artikler, arrangement af pressemøder, events og receptioner.
Tilsted Com har allerede samarbejde med to dygtige fotografer i København: Christian Alsing og Anders Nielsen, der begge har arbejdet for bureuaet igennem længere tid.
Bent Tilsted, en af indehaverne i Tilsted Communication, glæder sig over at have sin lille nye stab klar i København og ser frem til at kunne gøre brug af Else Hansens mange års erfaringer. Senere på året vil det jyske bureau etablere sig med egne lokaler i byen.
Else Hansen har haft ansvaret for pressearbejdet for både DR 1 og DR 2. I 2001 havde hun tillige ansvaret for pressedæknnigen af Eurovisionens Melodi Grand Prix i Parken i København. 700 pressefolk fra ind- og udland var tilmeldt begivenheden.

Alle pressemeddelelser om: