Bøvling slår alle døre på vid gab!

15. marts 2002

Til redaktionen

Holstebro, 15. marts 2002

Vi fremsender pressestof for projektgruppen Bøvling år 2010, som i næste weekend arrangerer åbent by-arrangement i Bøvling, som led i et ambitiøst projekt om fremtidens lokalsamfund.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt medlem af projektgruppen Kaj Christensen, tlf. 9788 5196.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Bøvling slår alle døre på vid gab!

Åbent by-arrangement er led i ambitiøst projekt om fremtidens lokalsamfund.

Drømmen om at gøre det endnu bedre at bo i Bøvling, få flere tilflyttere til området og forbedre mulighederne for at drive virksomhed er nøgleordene i et ambitiøst projekt, som byens borgerforening står bag, og som Økonomi- og Erhvervsministeriet støtter.
Lokalsamfundets borgere har allerede deltaget i en spørgeskemaundersøgelse, hvor de skulle beskrive styrker og svagheder ved at bo i Bøvling, samt komme med idéer og ønsker til udviklingen af Bøvlingbjerg og Bøvling Sogn.

Aktiv indsats

Næste skridt på vejen er et kæmpemæssigt åbent by-arrangement. Det finder sted lørdag den 23. marts, hvor stort set hele byen slår dørene op på vid gab. Ikke færre end 20 virksomheder, institutioner og foreninger inviterer alle interesserede indenfor til arbejdende værksteder, rundvisninger, en god snak, lidt mundgodter og forskellige aktiviteter.
Bøvling Hallen er centrum for begivenhederne, og her vil der være legeland, børnepasning, udstillinger, aktiviteter og gratis kaffebord.
– Vi er mange, der gerne vil gøre en aktiv indsats for at bevare og udvikle lokalsamfundet Bøvling. Derfor har vi lavet projekt “Bøvling år 2010”, og vi er meget glade for, at Økonomi- og Erhvervsministeriet støtter projektet, for det giver os mulighed for at gennemføre forskellige aktiviteter, siger Kaj Christensen fra projektgruppen.

Velfungerende

I dag er Bøvling et velfungerende lokalsamfund med 250 arbejdspladser, 420 institutionspladser, skole, friskole, idrætsefterskole, børnehave og et aktivt foreningsliv. Boligudgifterne er betydelig lavere end i de større byer, og det kompenserer i rigeligt mål for de transportudgifter, der vil være, hvis man arbejder i f.eks. Lemvig eller Holstebro.
– Vort mål er, at borgernes meninger og visioner skal danne grundlaget for de handlingsplaner, der skal til, og som kan være med til at gøre det bedre at bo i Bøvling, siger Kaj Christensen.

Alle pressemeddelelser om: