Kartoffelbladet laves i hønsehuset

31. januar 2002

Til redaktionen

Holstebro, 31. januar 2002

Vi sender en pressemeddelelse om, at Tilsted Communication har fået den spændende opgave fremover at producere Kartoffelproduktion, som er Dansk Kartoffelproducent-forenings mangeårige fagblad.
Vi vedlægger et eksemplar af februar-nummeret

Tekst af journalist Flemming Hove.
Tekst kan frit anvendes og publiceres – uden beregning.

Yderligere informationer – kontakt Bent Tilsted, Tilsted Communication, tlf. 9743 2300.

Med venlig hilsen

Inge-Lise Dinesen

 

Kartoffelbladet laves i hønsehuset

 

Hvem skulle nu have troet, at de danske kartoffelavleres fagblad “Kartoffelproduktion” bliver fremstillet i et tidligere hønsehus.
Men det passer skam, for ved årsskiftet fik bureauet Tilsted Communication, der ligger i landlige omgivelser i Naur ved Holstebro, overladt den spændende opgave at producere og udgive Dansk Kartoffelproducent-forenings mangeårige fagblad. Det udkommer hver anden måned, og det første nummer i 2002 er netop sendt på gaden.
I én af artiklerne kritiserer de danske kartoffelavlere bl.a., at kontrollen med de danske spisekartofler er uretfærdig. Baggrunden er, at kun ca. 20 procent af producenterne bliver kontrolleret, fordi de hører ind under Plantedirektoratet. De resterende 80 procent slipper for at blive kontrolleret, fordi de hører ind under Fødevaredirektoratet.
I én af de andre artikler fortæller bladet om kartoffelavler Viggo Nørtoft fra Hoven Kartoffelcentral, der er stærkt optaget af at forkorte vejen fra jord til bord. Ved hjælp af et nyt logo og en nyudviklet emballage er han trængt afgørende igennem til mange forbrugere med budskabet om, at “Viggo Kartofler” er glade kartofler. Derfor opfordrer han sine kolleger til at tænke målrettet på forbrugerne, og hvordan de møder dem.
Tilsted Communication, der bl.a. også har designet ny web-site til Dansk Kartoffelproducent-forening, har siden 1986 løst mange typer opgaver inden for information, marketing, grafisk design, presse- og PR, reklame- og pressefoto, totale web-løsninger, annoncer og store kampagner.
Bureauets kunder er en bred vifte af danske og internationale virksomheder samt offentlige institutioner og organisationer.

Alle pressemeddelelser om: