Køkkener, der har ordenssans

27. januar 2002

Til redaktionen

Holstebro, 27. januar 2002

Vi fremsender en pressemeddelelse for Multiform, som i weekenden 2. – 3. februar holder åbent hus. Her får alle interesserede lejlighed til bl.a. at studere de ikke færre end 80 indretningsmæssige detaljer, som har gjort firmaet til branchens førende, når det gælder muligheder for praktisk opbevaring.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto: Multiform.
Tekst og foto kan frit anvendes og publiceres – uden beregning. Foto må ikke anvendes i anden sammenhæng.
Pressemeddelelsen findes også på Internettet: http://www.presseoversigt.dk

Yderligere informationer – kontakt Multiform, direktør Leif Glintborg, tlf. 9719 2233.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Køkkener, der har ordenssans

Multiform viser ved åbent hus, hvordan forstyrrende ting forsvinder fra bordpladen.

Et køkkenbord, hvor mel, sukker, krydderier, potter og pander står hulter til bulter, ser ikke bare rodet ud. Det virker også uoverkommeligt at rydde op på.
De problemer har køkkenproducenten Multiform i Kibæk ikke. Firmaet har ordenssans øverst på listen over grundlæggende egenskaber i alle køkkener. Hemmeligheden er at udnytte f.eks. sokkel, hjørner og bagvæg, så det er nemt og hurtigt at finde tingene og sætte dem på plads igen.
Lørdag-søndag d. 2.-3. februar holder Multiform åbent hus. Her får alle interesserede lejlighed til bl.a. at studere de ikke færre end 80 indretningsmæssige detaljer, som har gjort firmaet til branchens førende, når det gælder muligheder for praktisk opbevaring.
Firmaet i Kibæk er kendt for at producere enkle køkkener med rene linier. Ordenssansen kommer til udtryk ved, at alle forstyrrende ting på køkkenbordet nærmest “forsvinder” ind bag f.eks. jalousilåger, i store sokkelskuffer, praktiske bestikrum, usynlige udtræksskuffer udformet som en søjle osv.
I Multiforms udstillinger kan man opleve detaljerne i forskellige køkkenmiljøer og forvisse sig om, at det kun er fantasien, der sætter grænsen.

Alle pressemeddelelser om: