Storbyferien for dem der har travlt

23. januar 2002

Til redaktionen

Holstebro, 23. januar 2002

Til redaktionen
Holstebro, 27. september 2002

Vi fremsender en pressemeddelelse for Thinggaard Rejser, som netop har sendt sit nye ski-feriekatalog på gaden. Thinggaard Rejser, som i år satser målbevidst på familieferien, har samlet både skirejser og rejser til storbyerne i ét katalog.
Vi vedlægger det nye katalog.

Tekst af journalist Flemming Hove.
Foto ved Thinggaard Rejser.
Tekst og foto må kun gengives i redaktionel sammenhæng.
Materialet må ikke anvendes i anden forbindelse og ikke i kommerciel sammenhæng.

Yderligere informationer – kontakt Thinggaard Rejser, rejsebureauchef Henrik Renneberg,
tlf. 9934 4491.

Med venlig hilsen

f. Bent Tilsted
Inge-Lise Dinesen

 

Storbyferien for dem der har travlt

Jyderne kan nu komme fra Aalborg til Berlin flere gange hver uge med Thinggaard Rejser.

Hvordan i alverden får man presset en længe ønsket miniferie til verdensbyen Berlin ind i en travl og hektisk tilværelse, hvor man ikke bare kan rive en uge eller 14 dage ud af en tæt besat kalender..?

Den slags grublerier sidder mange og tumler med, og det er navnlig dem, Thinggaard Rejser har tænkt på, da rejsebureauet fra 2002 besluttede at kombinere daglig busrutetrafik med hotelophold fra København til Berlin. Det har været så stor en succes, at rejsebureauet nu også giver jyderne den samme mulighed med flere ugentlige afgange fra Aalborg til Berlin.

Du bestemmer selv

– Der er tale om en fleksibel rejseform, hvor kunderne selv bestemmer rejsens varighed, hotellets standard, og hvor det ligger. Det er altså op til kunderne selv, om de vil have en kortere eller længere rejse, for de kan vælge mellem fem ugentlige afgange, fortæller rejsebureauchef Henrik Renneberg.

Berlin er en verdensby med 3,5 millioner indbyggere og en historie, som ingen anden metropol kan matche. Thinggaard Rejser har opsamling i syv jyske byer – Hirtshals, Aalborg, Randers, Århus, Vejle, Kolding og ved den dansk/tyske grænse. Derfra fortsætter rejsen med moderne busser til Berlin med indkvartering på et af Thinggaard Rejsers hoteller.

Transport med bus

Transporten tur/retur inklusiv én overnatning og morgenmad koster 648 kr. pr. person. Følgende overnatninger koster 148 kr. pr. person pr. nat. Transporten på CityFlex-rejserne, som den nye rejseform hedder, sker med Thinggaard Rejsers busselskab Eurolines Scandinavia.

Rejsebureauet og Eurolines tilbyder i øvrigt lignende rejser til andre rejsemål som f.eks. Hamborg, Amsterdam, Paris og Prag.

Alle pressemeddelelser om: